Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eredivisie

Erik ten Hagilta armotonta kuittailua arkkivihollisen suuntaan: “PSV Eindhoven oli kaksi luokkaa parempi kaikilla osa-alueilla”

Arne Slot
AOP

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hagin mielestä Liverpoolin uuden managerin Arne Slotin saavutuksia Feyenoordin peräsimessä on kaunisteltu.

Arne Slot valittiin Liverpoolin uudeksi manageriksi kauden päätteeksi sen jälkeen, kun Jürgen Klopp päätti jättää seuran.

Klopp lopetti yhdeksän vuotta kestäneen pestinsä Merseysidellä, ja avasi lähtiessään oven hyvää työtä Feyenoordin puikoissa tehneelle hollantilaiselle.

Slot on tehnyt vaikutuksen Rotterdamissa ja auttoi Feyenoordin liigamestaruuteen kaudella 2022-23.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag kuittaili kuitenkin virkaveljelleen tämän kauden tuloksista. PSV Eindhoven voitti tällä kaudella Eredivisienin mestaruuden Peter Boszin johdolla, ja ten Hag kehui häntä työstään hollantilaisjoukkueen kanssa.

– Feyenoord oli tänä vuonna tasainen, mutta ei paras. PSV Eindhoven oli kaksi luokkaa parempi kaikilla osa-alueilla. Mitä tulee pallonhallintaan, prässäämiseen, intensiteettiin ja niin edelleen, ten Hag kommentoi CaughtOffsiden mukaan.

– Bosz ja hänen henkilökuntansa onnistuivat työssään mahtavasti. Mutta myös muu seura on hyvin kasassa. PSV Eindhoven oli niin paljon parempi kuin muut mukaan lukien Feyenoord, ten Hag lisäsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eredivisie