Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Borussia Dortmund entisen valioliigalupauksen perässä: “Käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja”

Borussia Dortmund
Pixabay

Borussia Dortmund kieltäytyy sulkemasta pois Manchester Unitedin hyökkääjä Mason Greenwoodin hankinnan mahdollisuutta. Joukkue tekee päätöksensä hyökkääjän kohdalla lauantaina pelattavan Mestarien liigan finaalin jälkeen.

Mason Greenwoodin, 22, odotetaan palaavan Old Traffordille tänä kesänä vietettyään kauden lainalla La Ligan Getafessa, jossa hän teki kahdeksan maalia 33 liigaottelussa. Nuorukainen valittiin kauden päätteeksi oman joukkueensa parhaaksi pelaajaksi.

Muun muassa Juventuksen ja Atlético Madridin on uutisoitu olevan kiinnostunut Greenwoodista. Viime aikoina hyökkääjää on viety huhuissa myös Borussia Dortmundiin, jossa pelaa Greenwoodin entinen joukkuetoveri Jadon Sancho.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Dortmund on valmis ottamaan Greenwoodin lainalle ensi kauden ajaksi.

Saksalaisseuran urheilujohtaja Sebastian Kehl painotti joukkueen keskittymisen olevan täysin lauantaina Real Madridia vastaan pelattavassa Mestarien liigan loppuottelussa.

– En halua ottaa mihinkään huhuihin kantaa, koska se ei ole järkevää. Pelataan ensin lauantain finaali. Totta kai meillä on omat suunnitelmamme ensi kauden varalle ja käymme läpi erilaisia vaihtoehtoja, mutta emme tänään.

– Keskitymme täysin lauantaihin ja sen jälkeen katsomme, mitä tapahtuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Bundesliiga