Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Toipuuko loukkaantumisten runtelema ManU-tähti ajoissa EM-kisoihin? – “On turhauttavaa, että sitoutumistani kyseenalaistetaan”

Luke Shaw
AOP

Manchester Unitedin vasen puolustaja Luke Shaw joutui tällä kaudella seuraamaan sivusta valtaosan peleistä loukkaantumisten takia. Englantilaisen sitoutumista on epäilty, mutta hän vastaa nyt arvostelijoilleen.

Luke Shaw koki turhauttavan kauden, jota väritti useat loukkaantumiset. Hän pelasi kauden aikana vain 15 kertaa kaikki kilpailut huomioituna. Edellisen kerran Shaw nähtiin kentälle helmikuussa, joka kertoo omaa mieltään miehen kunto-ongelmista.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate myönsi hiljattain, että Shaw’lla on edessään kilpajuoksu aikaa vastaan, jotta hän ehtisi toipua Saksassa pelattaviin EM-kisoihin.

Shaw on joidenkin väitteiden mukaan suojellut itseään EM-turnausta varten, jonka takia hän olisi jättänyt väliin useita ManU:n otteluita. Puolustaja ottaa nyt kantaa koviin väitteisiin.

– Olen iloinen, että pojat nostivat pokaalin (FA Cup) viikonloppuna ja päättivät tämän kauden positiivisesti, Shaw kertoi 90minin mukaan.

– Niin paljon kuin se olikin tulos, jota halusin, sitä oli vaikea katsoa katsomosta.

– Tämä on ehdottomasti ollut äärimmäisen turhauttava kausi henkilökohtaisesti. Olen kokenut takaiskuja toisensa jälkeen ja tehnyt kovasti töitä palatakseni kuntoon, mutta asiat eivät ole menneet toivomallani tavalla.

– Ponnistelin niin kovasti päästäkseni takaisin (pelikuntoon) ennen kauden loppua ja finaalia, mutta joidenkin asioiden ei vain ole tarkoitettu tapahtuvan. En halua mitään enemmän kuin pelata ja voittaa Manchester Unitedin kanssa.

– Jotkut ihmiset ovat kyseenalaistaneet, miten voisin olla pelikunnossa maajoukkueessa, kun en ole sitä Unitedissa. Totuus on, etten ole sitä 100 prosenttisesti kummassakaan, mutta teen töitä sen eteen.

– Olen ollut tässä seurassa 10 vuoden ajan, joten on turhauttavaa, että sitoutumistani kyseenalaistetaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024