Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Eurooppa-liiga

Eurooppa-liigan mestariluotsi jatkamassa pestissään: “Rakastan Italiaa liikaa”

Gian Piero Gasperini, päävalmentaja, Atalanta.
AOP

Gian Piero Gasperini voitti Atalantan kanssa Eurooppa-liigan ja häntä on linkitetty Valioliigaan tämän jälkeen. Gasperini vahvistaa saaneensa tarjouksia Englannista, mutta vakuuttaa seurauskollisuuttaan.

Gian Piero Gasperini, 66, onnistui vihdoin saamaan täytettä palkintokaappiinsa, kun hän johti Atalantan Eurooppa-liigan voittoon. Finaalissa kaatui kauden ensimmäisen ja ainoan tappionsa kokenut Xabi Alonson valmentama Bayer Leverkusen.

Gasperinin on uskottu siirtyvän ensi kaudeksi jonkin toisen seuran peräsimeen. Muun muassa Napolin on raportoitu olleen italialaisen perässä, mutta ilmeisesti työtarjouksia tuli myös Valioliigasta.

Bergamon kaupungissa suurta arvostusta nauttiva Gasperini on kuitenkin jatkamassa pestissään myös ensi kaudella.

– Ei, en lähde nyt, Gasperini kertoi Football Italian mukaan.

– Olen saanut äskettäin tarjouksen, se oli erittäin houkutteleva ja tuli Englannista. Se tuli ilmi hiljattain… Tänä vuonna voitin cupin ja ehdotuksia tuli myös ulkomailta, mutta rakastan Italiaa liikaa.

Gasperinin valmentama Atalanta kohtasi Eurooppa-liigan pudotuspelivaiheessa Liverpoolin ja italialaistaktikon kerrottiin vaikuttuneen Anfieldin tunnelmasta.

– Kun menen ulkomaille, ihastelen tunnelmaa, mutta on eri asia työskennellä siellä maanantaista lauantaihin, Gasperini jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Eurooppa-liiga