Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Toisen jakson maalit liikaa – Real Madrid jälleen Mestarien liigan voittajaksi

Real Madridin Daniel Carvajal iski Mestarien liigan loppuottelussa 1-0 -maalin.
AOP

Englannissa, Lontoon Wembleylla pelattiin lauantaina todella isoista panoksista, kun jättistadionilla oli ohjelmassa vuoden 2024 Mestarien liigan loppuottelu. Finaaliin lähdettiin mielenkiintoisista asetelmista, kun Saksan Bundesliigan kestomenestyjä lähti haastamaan Espanjan suurseura Real Madridia. Lopulta Real näytti kaapin paikan ja vei voiton nimiinsä.

Carlo Ancelottin valmentama Real Madrid juhlii Lontoon lauantai-illassa Mestarien liigan voittoa. Voitto on Real Madridille seurahistorian 15. Viimeksi joukkue juhli Mestarien liigan voittoa vuonna 2022. Sitä ennen joukkue nappasi vuosien 2014-2018 aikana neljästi mestaruuden nimiinsä. Päävalmentaja Ancelottille Mestarien liigan loppuottelu oli uran seitsemäs. Näistä seitsemästä loppuottelusta italialaismanageri on poistunut voittajana viisi kertaa.

Mestarien liigan loppuottelussa Real kaatoi Saksan suurseura Borussia Dortmundin kovan taistelun jälkeen toisen puoliajan kahdella maalilla 2-0 -lukemin. Ottelussa maalit menivät Daniel Carvajalin ja Vinicius Juniorin nimiin.

Dortmundilla oli lukuisia maalintekopaikkoja ensimmäisellä jaksolla, mutta joukkue ei onnistunut käyttämään etsikkoaikaansa hyödyksi. Toisella jaksolla Real otti pelin hallinnan, karkasi kahden maalin johtoon eikä päästänyt saksalaisia enää mukaan kamppailuun. Dortmund teki toisen jakson lopulla kavennusmaalin, joka pyyhittiin pois tulostaululta paitsiona.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga