Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Jättimäinen kamppailu tulilla! – onnistuuko Dortmund hyydyttämään Realin?

Vinicius Jr, Real Madrid.
AOP

Mestarien liigan loppuottelu pelataan tänä vuonna Lontoon Wembleylla. Vastassa on kaksi Euroopan suurseuraa, kun hallitseva La Liga mestari Real Madrid kohtaa Bundesliigassa kompuroineen Borussia Dortmundin. Kahden eurokentillä hyvin menestyneen joukkueen kamppailusta voidaan odottaa todella kovaa.

Lontoossa käynnistyy Suomen aikaa kello 22.00 todella jännittävä ottelu, kun Mestarien liigan vuoden 2024 loppuottelu pyörähtää käyntiin. Edin Terzicin valmentama Dortmund kohtaa Wembleylla Carlo Ancelottin valmentaman Real Madridin.

Terzicin valmentama Dortmund sijoittui Saksan pääsarjassa Bundesliigassa tällä kaudella vasta viidenneksi kerättyään 63 pistettä 34 otteluun. Eroa sarjan voittaneeseen Bayer Leverkuseniin kertyi hurjat 27 pistettä.

Joukkueen paras maalintekijä Saksan nurmilla oli hollantilaishyökkääjä Donyell Malen, joka iski 13 maalia. Sarjan maalipyssy oli Bayern Munchenin englantilaishyökkääjä Harry Kane 36 osumalla. Dortmundin saksalaishyökkääjä Niclas Fullkrug iski 12 maalia.

Ancelottin valmentama Real vei nimiinsä Espanjan pääsarjan La Ligan selvällä erolla ennen Gironaa ja FC Barcelonaa. 38 otteluun joukkue keräsi 95 pistettä ja voitti toiseksi sijoittuneen FC Barcelonan kymmenellä pisteellä. Kolmanneksi sijoittui alkukaudesta sarjan kärjessä ollut Girona 81 pisteellä.

Realin paras maalintekijä La Ligassa oli englantilaiskeskikenttä Jude Bellingham, joka iski 19 maalia. Brasilialaishyökkääjä Vinicius Jr. teki 15 maalia. Vini Jr. on tämän vuoden Mestarien liigassa iskenyt yhdeksään otteluun viisi maalia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga