Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

ESPN: Liverpool tavoittelee Championshipissä loistanutta maalitykkiä!

Crysencio Summerville, Leeds United.
AOP

Leeds Unitedin hyökkääjä Crysencio Summerville on Liverpoolin kiinnostuksen kohteena, tuoreet raportit kertovat.

Hollannin alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Crysencio Summerville valittiin Mestaruussarjan kauden 2023-24 parhaaksi pelaajaksi tehtyään 19 maalia ja annettuaan yhdeksän maalisyöttöä.

Leedsin toiveet välittömästä paluusta Valioliigaan päättyivät sydäntä särkevään tappioon playoff-finaalissa Wembleylla.

Summerville saattaa kuitenkin pelata Englannin korkeimmalla sarjatasolla jo ensi kaudella, sillä Liverpoolin tuleva manageri Arne Slot haluaa ESPN:n mukaan tuoda maanmiehensä Anfieldille.

Lähteiden mukaan Crystal Palace on toinen Valioliigan seura, joka pitää silmällä Summervilleä ja saattaa tehdä siirron, jos joko Eberechi Eze tai Michael Olise lähtee Selhurst Parkilta tänä kesänä.

Championshipissä hurjia tehoja mättäneen Summervillen perässä on riittänyt edellä mainittujen joukkueiden lisäksi kosijoita, mutta tällä hetkellä kaikki ennusmerkit viittaavat sen puolesta, että Liverpool on vetämässä pisimmän korren.

Reds oli päättyneellä kaudella liikaa Mohamed Salahin tehojen varassa, joten onnistumisia vaaditaan tulevalla sesongilla laajemalla rintamalla. Muun muassa Darwin Nunezilta ja Luis Diazilta on lupa odottaa enemmän tehoja, mutta uudet hyökkäyspään hankinnat lienevät yksi pääprioriteeteista Anfieldillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat