Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Nousu Valioliigaan ei riittänyt! – Huippumanageri loikkasi Chelseaan: “Seura on pettynyt siihen…”

Enzo Maresca valmentaa ensi kaudella Chelseaa.
AOP

Leicester City koki kovan menetyksen, kun joukkueen Championshipin voittoon valmentanut Enzo Maresca päätti lähteä King Power Stadiumilta. Maresca valmentaa ensi kaudella Chelseaa.

Leicesterin takaisin Valioliigaan johdattanut Enzo Maresca nousi nopeasti Chelsean ykköskohteeksi sen jälkeen, kun Mauricio Pochettino päätti lähteä kauden päätteeksi.

Leicester voitti Marescan johdolla Championshipin mestaruuden ja ansaitsi näin ollen paikan Valioliigassa. Tämä ei kuitenkaan saanut 44-vuotiasta Marescaa jatkamaan pestissään.

Marescan siirtyminen Chelseaan varmistui maanantaina, ja entinen keskikenttäpelaaja allekirjoitti Stamford Bridgelle viisivuotisen sopimuksen, johon liittyy optio lisävuodesta.

Leicester julkaisi italialaisen lähdön varmistumisen jälkeen lausunnon, joka ei jättänyt mitään epäselväksi.

– Voimme tänään (maanantaina) vahvistaa Enzo Marescan eroamisen ykkösjoukkueen managerin tehtävästä.

– Ottaen huomioon lupaavan perustan, joka rakennettiin hänen yhden kautensa aikana, seura on pettynyt siihen, että Enzo on päättänyt tässä vaiheessa, ettei hän halua enää olla osa visiotamme.

– Enzo on kuitenkin tehnyt päätöksensä ja hallituksen asettamat ehdot hänen lähtemiselleen on täytetty, joten toivotamme hänelle kaikkea hyvää hänen tulevissa pyrkimyksissään.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat