Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Atletico Madrid virittelee kunnianhimoista hankintaa! – Siirtyykö City-hyökkääjä Espanjan auringon alle?

Julian Alvarez, Manchester City.
AOP

Atletico Madrid haluaa vahvistaa rivejään kesän aikana muiden Euroopan jättiseurojen tavoin. Yksi joukkueen tutkaan osuneista pelaajista on Manchester Cityn Julian Alvarez. Argentiinalaiselle olisi Espanjassa todennäköisesti tarjolla selkeä ykköshyökkääjän rooli.

Diego Simeonen valmentama Atletico Madrid haluaa vahvistaa etenkin hyökkäysosastoaan ennen tulevaa kautta.

Seuran haavissa on ollut useita mielenkiintoisia nimiä, kuten Villarrealin Alexander Sorloth ja Gironan Artem Dovbyk. Kummankin pelaajan hintahaitari on kuitenkin suhteellisen korkealla, eikä Atletilla ole siirtokassassaan loputtomasti täytettä.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Madridissa seurataan tarkasti myös Manchester Cityn Julian Alvarezin tilannetta. Espanjassa ymmärretään, ettei seura voi tarjota pelaajalle yhtä muhkeaa sopimusta kuin Manchesterissä, mutta tätä pyritään houkuttelemaan Metropolitanolle kaikin mahdollisin keinoin.

Näin ollen myös lainasopimus saattaisi tulla kyseeseen, jos Alvarez on aikeissa nostaa kytkintä kesän aikana.

Pep Guardiolan alaisuudessa Alvarez pääsee nauttimaan parhaimmista mahdollisista puitteista, mutta säännöllinen paikka avauskokoonpanossa on jäänyt haaveeksi.

Atletico ei ole toistaiseksi jättänyt virallista tarjousta pöydälle, mutta hyökkääjän siirtohalukkuutta tullaan todennäköisesti testaamaan lähiaikoina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset