Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Entinen United-hyökkääjä matkalla yllättävään osoitteeseen? – Edessä tuntuva palkanalennus

Anthony Martial on tällä hetkellä ilman seuraa.
AOP

Manchester Unitedista kauden päätteeksi lähtenyt Anthony Martial ei ole vielä toistaiseksi löytänyt uutta työnantajaa. Ranskalaishyökkääjä on ainakin Galatasarayn kiikareissa, mutta siirtyminen Turkkiin tarkoittaisi roimaa palkanalennusta.

Anthony Martial ehti viettää yhdeksän vuotta Old Traffordilla, mutta ajoittaisia tähtihetkiä lukuun ottamatta, paljon jäi piippuun.

Entinen Ranskan maajoukkuepelaaja mätti toisinaan kaksinumeroisia maalimääriä Valioliigassa, mutta jatkuvat kunto-ongelmat alkoivat näkyä myös tehojen hiipumisena.

Martial lähti päättyneelle kaudelle jälleen kovin odotuksin, mutta vammakierre sotki suunnitelmat. Kärsivällisyys ranskalaisen kohdalla oli moneen kertaan koetuksella, mutta päättynyt kausi oli lopulta viimeinen niitti Unitedin seurajohdolle.

Martialin sopimus päättyy virallisesti kesäkuun lopussa, mutta hän ilmoitti jo olevan pakkaamassa laukkujaan.

Hyökkääjän uudesta joukkueesta ei ole vielä tietoa, mutta viime aikoina kiinnostusta on ilmennyt ainakin Turkin Superliigasta. Mestarien liigassa samassa alkulohkossa ManU:n kanssa pelannut Galatasaray on ESPN:n saamien tietojen mukaan halukas tekemään sopimuksen Martialin kanssa.

Tämä tarkoittaisi kuitenkin tuntuvaa pudotusta pelaajan ansioihin, sillä Turkissa ei makseta samanlaisia korvauksia kuin Britteinsaarilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat