Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Onnistuuko Juventus pitämään kultakimpaleensa? – “Valioliiga on sarja, jossa jokainen haluaa pelata”

Gleison Bremer, Juventus.
AOP

Juventus valmistautuu uuteen aikakauteen Massimiliano Allegrin lähdön jälkeen. Seuralla riittää runsaasti mietittävää miehistönsä suhteen, sillä useamman runkopelaajan jatko on täysin arvailujen varassa.

Massimiliano Allegrin potkujen jälkeen Serie A:n mahtiseura Juventus on uusien haasteiden edessä. Thiago Mottaa, joka jätti hiljattain työnsä Bolognan peräsimessä, on pidetty Allegrin todennäköisenä seuraajana, mutta asialle ei ole vielä saatu virallista vahvistusta.

Kuka ikinä rooliin tarttuukin, tulee torinolaisseuran puikoissa riittämään runsaasti työnsarkaa. Useamman joukkueen pelaajan uskotaan olevan vaihtamassa seuraa kesän aikana.

Yhtenä esimerkkinä Gleison Bremer, jota on viety huhuissa Manchester Unitediin tilkitsemään Raphaël Varanen jättämää aukkoa.

Brassipuolustaja myöntää ulkomailla pelaamisen kiinnostavan tulevaisuudessa, mutta vakuuttelee tyytyväisyyttään nykyisessä työympäristössään.

– Valioliiga on sarja, jossa jokainen pelaaja haluaa pelata, mutta mielestäni edustan maailman suurinta seuraa. Olen juuri voittanut ensimmäisen pokaalini, Coppa Italian, ja haluan jatkaa tarinaani täällä, Bremer kommentoi Football Italiaa lainaten.

– On kuitenkin selvää, ettei siirtomarkkinoilla voi koskaan olla täysin varma. Me tulemme näkemään.

– Serie A:n lisäksi La Liga ja Valioliiga ovat maailman parhaita sarjoja, joissa haluaisin joskus pelata. Mutta kuten sanoin, olen onnellinen Juventuksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A