Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Saudi Pro League

Chelsean takavuosien jättihankinta sittenkin Saudi-Arabiaan? – “Taso siellä nousee koko ajan”

Romelu Lukaku haluaa pitää kaikki vaihtoehdot avoinna.
AOP

Romelu Lukaku ei ole edelleenkään tehnyt päätöstä jatkostaan. Hyökkääjän lainasopimus AS Roman kanssa päättyy virallisesti kesäkuun viimeisenä päivänä, mutta paluu Chelseaan näyttää äärimmäisen epätodennäköiseltä.

AS Romaan lainasopimuksella siirtynyt Romelu Lukaku pelasi tehojen valossa varsin kelvollisen kauden. 32 Serie A-ottelun aikana belgialainen merkkautti 13 maalia ja 3 maalisyöttä.

Kolmeentoista Eurooppa-liigan peliin syntyi hienot 7 häkkiä ja kahdessa Coppa Italian pelissä mies osui kertaalleen.

Lukakun jatko on nostettu kauden jälkeen tapetille, eikä hänen sopimustilanteeseensa ole vielä saatu selvyyttä. Hyökkääjän pätkädiili Roman kanssa umpeutuu tämän kuun lopussa, jonka jälkeen hänen on määrä palata Chelsean vahvuuteen.

Lukakun sopimusta Chelsean kanssa on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta häntä tuskin nähdään enää Stamford Bridgellä pieleen menneen siirron jälkeen.

Lukakua linkitettiin viime vuonna Saudi-Arabian liigaan, mutta tuolloin belgialaisjätti ei ollut halukas siirtymään Lähi-Itään. Nyt pelaaja haluaa kuitenkin pitää kaikki vaihtoehdot avoinna.

– Taso siellä (Saudi-Arabiassa) nousee koko ajan paljon korkeammalle kuin ihmiset uskovat. Yhä useammat pelaajat haluavat pelata siellä, Lukaku mietti ESPN:n mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Saudi Pro League