Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Southgaten pelaajavalinnat herättävät närää – Kaatuvatko EM-haaveet tämän miehen poissaoloon? – “Paras englantilainen maalivahti”

Jack Butland ei mahtunut Englannin EM-kisajoukkueeseen.
AOP

Gareth Southgaten tekemät maajoukkuevalinnat ovat herättäneet valtavasti keskustelua saarivaltakunnassa. Nyt oman mielipiteensä lataa entinen valioliigapelaaja Graeme Souness.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate joutui odotetusti tekemään hankalia pelaajavalintoja ennen Saksassa pelattavia EM-kisoja.

Jack Grealish, James Maddison, Jarell Quansah, Harry Maguire, James Trafford, Jarrad Branthwaite ja Curtis Jones pudotettiin torstaina lopullisesta 26 miehen joukkueesta.

Ja viime kuussa ennen Bosnian ja Islannin vastaisia ystävyysotteluita Southgate jätti myös Marcus Rashfordin, Jordan Hendersonin ja Reece Jamesin pois 33 miehen alustavasta kokoonpanosta.

Yksi poisjäänyt pelaaja oli maalivahti Jack Butland, joka oli viime kaudella ehdolla PFA:n Skotlannin vuoden pelaajaksi pelattuaan Rangersissa loistavan kauden.

– Uskon, että tämä on vahvin Englannin joukkue, jonka olen nähnyt lähtevän huipputurnaukseen, entinen valioliigapelaaja, Graeme Souness kommentoi SPORTbiblen mukaan.

– Kyllä, puolustuksessa on muutamia heikkouksia, etenkin jos Luke Shaw ei toivu ajoissa, mutta yleisesti ottaen kyseessä on fantastinen joukkue ja valinnat ovat järkeviä.

– Gareth on myös ollut hyvin lojaali Jordan Pickfordia kohtaan, minkä ymmärrän, mutta minusta turnaukseen pitäisi lähteä toisenkin maalivahdin kanssa.

– Olen katsonut Jack Butlandin pelaamista Rangersissa tällä kaudella, ja hän on paras englantilainen maalivahti. Olen yllättynyt, ettei hän ansainnut paikkaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024