Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

EM-kisoista rannalle jäänyt tähtivahti vaihtamassa seuraa? – Vaihtaako puntapino omistajaa?

James Trafford
AOP

Newcastle United on tehnyt rohkean peliliikkeen siirtomarkkinoilla ottamalla tähtäimeen Burnleyn lupaavan maalivahdin James Traffordin. Viimeisten raporttien mukaan Harakat ovat jättäneet 16 miljoonan punnan suuruisen tarjouksen Traffordista.

Burnleyn maalivahti James Trafford joutui pettymään tällä viikolla, kun hänet jätettiin pois Englannin EM-joukkueesta. Tämä takaisku antaa 21-vuotiaalle Traffordille kuitenkin mahdollisuuden keskittyä tulevaisuuteensa seurajoukkuetasolla.

Lähteet kertovat, että Trafford on tietoinen Newcastlen, Chelsean, Liverpoolin ja Bayern Münchenin kiinnostuksesta.

Newcastlen päävalmentaja Eddie Howe on tunnettu Traffordin ihailija.

Seura pitää nuorta englantilaisvahtia potentiaalisena kilpailijana nykyiselle ykköstorjujalleen Nick Popelle. Newcastle siirsi raportoidusti huomionsa Traffordiin sen jälkeen, kun Arsenalin asettama hintalappu Aaron Ramsdalelle osoittautui liian korkeaksi.

Europelien ulkopuolelle jääminen keventää Newcastlen ottelukuormaa ensi kaudella, mutta hankaloittaa uuden maalivahdin etsintää. Tynesidella ollaan kuitenkin edelleen toiveikkaita sen suhteen, että Trafford saattaa vakuuttuneeksi siirtymään St. James’ Parkille.

Neuvottelut Newcastlen kanssa ovat täydessä käynnissä. Magpies on EPL Indexin mukaan jättänyt Traffordista noin 16 miljoonan punnan arvoisen tarjouksen, mutta Burnley toivoo saavansa pelaajastaan vähintään 20 miljoonaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024