Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

EM-huuma lähenee! A-lohko Saksan heiniä? – Nagelsmannin miehistöllä ei ole varaa kompurointiin

Julian Nagelsmannin valmentama Saksa on A-lohkon voittajasuosikki.
AOP

EM-kisat käynnistyvät tämän viikon perjantaina. Futisfani.com perkaa turnauksen jokaisen alkulohkon, ja ensimmäisenä käsittelyssä on kisaisäntä Saksan, Sveitsin, Skotlannin ja Unkarin muodostama A-lohko.

Pitkä odotus on päättymässä, kun Saksassa pelattavat EM-kisat potkaistaan käyntiin tämän viikon perjantaina. Kisaisäntä Saksa, joka on kyykännyt pahasti neljässä edellisessä arvoturnauksessa, on A-lohkon suurin ennakkosuosikki.

Julian Nagelsmannin valmentama Die Mannschaft lähtee kisoihin vain yksi tavoite mielessään: Euroopan mestaruus. Helpolla kisaisännät eivät tule pääsemään, mutta mikä tahansa muu kuin lohkovoitto olisi joukkueelta pohjanoteeraus.

Sveitsi taistelee tosissaan toisesta jatkopaikasta pelattuaan vakuuttavat karsinnat. Joukkue voitti kymmenestä karsintaottelustaan neljä, pelasi viisi tasuria ja hävisi kertaalleen lohkon voittaneelle Romanialle. Nyt vastaan asettuu astetta kovempia joukkueita, mutta Sveitsillä on kaikki edellytykset jatkaa turnauksen kuudentoista parhaan joukkoon.

Skotlanti pelasi hurmoksessa läpi karsintojen ja oli lähellä voittaa oman lohkonsa. EM-kisapaikka varmistui hyvissä ajoin, vaikka lohkovoitto jäikin lopulta haaveeksi. Steve Clarken miehistöllä on kisoissa pelkästään voitettavaa, mutta pudotuspelipaikka on silti hyvävireisen joukkueen minimitavoite.

Unkari pyrkii sekoittamaan pakkaa omalta osaltaan pelattuaan vahvat karsinnat. Maa eteni kesän lopputurnaukseen häviämättä karsintojen aikana otteluakaan. Hyvästä karsintarupeamasta huolimatta maan jatkopaikka lähentelisi sensaatiota. Ristiinpelaamisen mahdollisuus on kuitenkin A-lohkossa suuri, joten Unkaria ei voi laskea täysin ulos 16. parhaan joukosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024