Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

IFK Mariehamn pyrkii palaamaan voittokantaan – Superlupaus avauskokoonpanoon? – “Olen todella nauttinut jokaisesta minuutista”

Leo Andersson, IFK Mariehamn.
AOP

IFK Mariehamn yrittää palata voittokantaan keskiviikkona, kun vastaan asettuu VPS. Ailahtelevan alkukauden pelanneen Mariehamnin valopilkkuihin on kuulunut Leo Andersson, joka on saanut kiitettävästi vastuuta.

IFK Mariehamn on pelannut odotuksiin nähden suhteellisen vaisun alkukauden. Vihreäpaidat ovat onnistuneet voittamaan kymmenestä pelaamastaan ottelusta vain kolme, ja maaliero on kahden osuman verran pakkasella.

Pykälää ylempänä sarjataulukossa oleva Haka otti pisteet seitsemättä sijaa hallussaan pitävältä Mariehamnilta edellisellä kierroksella.

Mariehamn pyrkii palaamaan voittokantaan keskiviikkona VPS:ää vastaan.

Yksi Mariehamnin näkyvimmistä pelaajista alkukaudella on ollut Leo Andersson, joka janoaa vastuuta myös tulevassa kamppailussa. Nuoren hyökkääjän maalisarake näyttää edelleen nollaa, mutta otteet ovat herättäneet runsaasti ihailua.

– Tuntuu oikein hyvältä. Kentällähän sitä haluaa olla, ja sen takia vedetään täysillä harjoituksissa viikolla. Haluan olla mukana ja tuoda oman panokseni, olen todella nauttinut jokaisesta minuutista, Andersson kertoi Veikkausliigan verkkosivujen mukaan.

– On tietysti selvää, että maalit ja syötöt merkitsevät, kun on hyökkäävä pelaaja, mutta tunnen, että ne ovat koko ajan tulossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga