Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

IFK Mariehamnin vaikeuksille jatkoa – Brittilupaus teki veikkausliigadebyyttinsä: “Tuntuu hienolta palata”

Jalkapallo
Unsplash

IFK Mariehamn ja VPS tasasivat sunnuntaina pisteet Viklöf Holding Arenalla pelatussa ottelussa. Tulos ei lämmittänyt erityisesti kummankaan joukkueen mieltä, mutta Mariehamn sai positiivisia uutisia Jayden Reidin debytoitua joukkueen paidassa.

Vaisusti kautensa aloittanut IFK Mariehamn ei pystynyt katkaisemaan voitottomien otteluidensa sarjaa sunnuntaina. Vieraaksi saapunut VPS lähti tasapelipiste mukanaan kotimatkalle, jonka myötä ahvenanmaalaiset ovat jääneet ilman täyttä pistepottia kolmessa edellisessä pelissään.

Sunnuntain kamppailun maalit nähtiin avauspuolikkaalla, kun Sebastian Dahlström vei isännät johtoon hieman yli varttitunnin pelin jälkeen. Benjamin Tatar vastasi vieraiden ainokaisesta.

Marienhamn sai pettymyksestä huolimatta myös hyviä uutisia, sillä loukkaantumisista kärsinyt Jayden Reid kirjautti uransa ensimmäiset minuuttinsa Veikkausliigassa. 23-vuotias englantilainen juoksi kentälle noin parikymmentä minuuttia ennen päätösvihellystä.

– Tuntuu luonnollisesti hyvältä. Olen ollut pitkään poissa peleistä ja tämä oli ensimmäinen todellinen kilpailullinen otteluni muutamaan vuoteen, joten tuntuu hienolta palata, Reid kertoi Veikkausliigan verkkosivuilla.

– Tässä on käyty vähän henkistä sotaa ne melkein kymmenen viikkoa, kun olen ollut loukkaantuneena. Sitä tekee saliharjoitusta ja ulkoharjoituksia kentällä paljon yksinään. Kun haluaisi vain olla mukana harjoituksissa ja otteluissa, se on hankalaa, kun asiaan ei voi vaikuttaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga