Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Hollantilaispelaajan siirto jäihin? – Serie A:n brassitähti Liverpoolin tutkassa!

Ederson dos Santos, Atalanta.
AOP

Liverpool pyrkii hankkimaan Atalantan keskikenttäpelaaja Ederson dos Santosin kesän siirtoikkunan aikana.

Atalantan kausi päättyi positiivisissa merkeissä ja joukkue onnistui viemään Eurooppa-liigan nimiinsä vastoin kaikkia todennäköisyyksiä. Yksi bergamolaisjoukkueen näkyvimmistä pelaajista oli Ederson dos Santos, joka oli epäilemättä yksi Serie A:n parhaista keskikenttäpelaajista päättyneellä kaudella.

Brassin huimat otteet ovat kirvoittaneet runsain mitoin siirtohuhuja, ja häntä on linkitetty useampaan suuntaan. CaughtOffsiden mukaan Liverpool haluaa signata Edersonin tänä kesänä.

Merseysidella on tarkkailtu myös Teun Koopmeinersin tilannetta. Tuoreiden tietojen valossa vaikuttaa kuitenkin siltä, että Edersonia pidetään ykkösvaihtoehtona vahvistamaan Poolin ensi kauden keskikenttää.

Brassin hankinta ei kuitenkaan tule onnistumaan helposti, sillä myös Juventuksen kerrotaan virittelevän hänestä tarjousta.

Ederson aloitti peliuransa kotimaansa kentillä edustaen Desportivo Brasilia, Cruzeiroa, Fortalezaa ja Corinthiansia.

Ura jatkui Euroopan kentillä, kun Salernitana nappasi pelaajan riveihinsä vuoden 2022 tammikuussa. Vain puolen vuoden jakso riitti vakuuttamaan Atalantan, joka hankki Edersonin riveihinsä noin 23 miljoonalla eurolla.

Miehen markkina-arvo on noussut tämän jälkeen kohisten, eikä hän todennäköisesti vaihda maisemaa alle 40 miljoonalla eurolla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A