Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Onko tässä EM-kisojen tuleva tähti? – Leipzigin maaliruisku tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan!

Benjamin Sesko
AOP

Benjamin Sesko on päättänyt jatkaa RB Leipzigin vahvuudessa huolimatta laajasta kiinnostuksesta hänen palveluksiaan kohtaan, uudet raportit väittävät.

21-vuotias Benjamin Sesko on ollut yksi Euroopan halutuimmista hyökkääjistä pelattuaan itsensä suuren yleisön tietoisuuteen.

Sesko raportoidusti ollut Arsenalin, Chelsean ja Manchester Unitedin tutkassa, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Valioliigan mahtiseurat ovat jäämässä nuolemaan näppejään.

90min kertoo, että Seskon odotetaan jäävän Leipzigiin ainakin ensi kaudeksi ja tekevän herrasmiessopimuksen seuran kanssa tulevasta siirrosta.

Sesko liittyi Leipzigiin viime kesänä Red Bull Salzburgista 24 miljoonan euron siirtosummalla.

Debyyttikaudellaan Saksassa Sesko teki 42 ottelussa 18 maalia ja kaksi syöttöpistettä. Hän lopetti päättyneen bundesliigakauden tekemällä maalin seitsemässä ottelussa peräkkäin ja toivoo voivansa jatkaa hienoa virettään Slovenian paidassa EM-kisoissa.

– Hän on fyysisesti vahva, teknisesti lahjakas ja kypsä. Tällaisia hyökkääjiä ei ole montaa maailmassa. Mielestäni hän on kehittynyt tasaisesti ja tullut aiempaa suoraviivaisemmaksi, Slovenian päävalmentaja Matjaz Kek kommentoi.

Sesko on yksi Slovenian mielenkiintoisimmista pelaajista ja hänen harteilleen lankeaa suuri tuloksentekovastuu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024