Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Koemanilta kovaa tilitystä loukkaantuneen tähden seurajoukkueelle: “Me kärsimme seurauksista”

Ronald Koeman, päävalmentaja, Hollanti.
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Hollanti joutuu tulemaan EM-kisoissa toimeen ilman loukkaantumisesta kärsivää Frenkie de Jongia. Joukkueen päävalmentaja Ronald Koeman on tilanteesta luonnollisesti kaikkea muuta kuin hyvillään. Kokenut manageri osoittaa syyttävän sormensa FC Barcelonan suuntaan.

Frenkien de Jongin poisjäänti on valtava avokämmen Hollannin kasvoille. Keskikentän maestrolle kaavailtiin tärkeää roolia Ronald Koemanin ryhmityksessä, mutta pitkään vihoitellut nilkka ei salli pelaamista.

Kyseessä oli jo kauden kolmas nilkkavamma de Jongille, joka joutui missaamaan kyseisen vaivan takia FC Barcelonan kauden kuusi viimeistä ottelua. Koeman on tilanteesta luonnollisesti harmissaan, ja uskoo, että de Jongin valtava ottelukuorma seurajoukkueessa lopulta kostautui.

– He (Barcelona) ottivat riskin Frenkien kanssa ja nyt me kärsimme seurauksista, Koeman totesi ESPN:n mukaan.

– Olen surullinen ja pettynyt, etten toivu ajoissa EM-kisoihin, de Jong puolestaan totesi.

– Olemme tehneet paljon töitä kuluneiden viikkojen aikana, mutta valitettavasti nilkkani vaatii enemmän aikaa.

– On unelma ja suuri kunnia päästä edustamaan maataan tärkeässä turnauksessa, mutta nyt kannatan joukkuetta lehtereiltä koko maan tavoin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024