Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Puolalle harmaita hiuksia! – Lewandowski sivuun Hollanti-ottelusta!

Robert Lewandowski, Puola.
AOP

Puolan hyökkääjä Robert Lewandowski joutuu sivuun maansa avausottelusta Hollantia vastaan. Lewandowski loukkaantui maanantaina pelatussa harjoitusottelussa Turkkia vastaan.

Puola on kokenut merkittävän vastoinkäymisen vain hieman ennen EM-kisojen alkua. Joukkueen ykköshyökkääjä Robert Lewandowski loukkasi itseään maanantaina sillä seurauksella, että hän joutuu jättämään väliin sunnuntaina pelattavan Hollanti-ottelun.

Puolan maajoukkueen lääkäri Jacek Jaroszewski kertoi tekevänsä tiiminsä kanssa kaikkensa varmistaakseen, että Barcelonan hyökkääjä on pelikunnossa Puolan toisessa lohkovaiheen pelissä Itävaltaa vastaan 21. kesäkuuta.

Lewandowski, 35, otettiin pois kentältä kolhun takia ensimmäisellä puoliajalla 2-1-voitossa Turkkia vastaan, kun hän teki 150. esiintymisensä Puolan paidassa. Hän kävi tiistaina testeissä joukkueen harjoituskeskuksessa, jossa vamman vakavuus selvisi.

– Robert Lewandowski kärsii hauislihaksen repeämästä, mikä estää häntä osallistumasta turnauksen ensimmäiseen otteluun. Teemme kaikkemme, jotta Robert voi pelata toisessa ottelussa Itävaltaa vastaan, Jaroszewski kommentoi ESPN:n mukaan.

Puola kohtaa Hollannin ja Itävallan lisäksi Ranskan, jota vastaan se päättää alkulohkovaiheen 25. kesäkuuta. Maan jatkohaaveiden kannalta Lewandowskin pikainen toipuminen on luonnollisesti äärimmäisen tärkeässä asemassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024