Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Ranska ja Hollanti asettuvat jälleen vastakkain! D-lohkossa musta hevonen?

Viekö Ranska D-lohkon nimiinsä?
AOP

Saksassa pelattavien EM-kisojen D-lohkossa pelaavat Hollanti, Ranska, Puola ja Itävalta. Etukäteen ajateltuna lohkon pitäisi olla Ranskan heiniä, mutta myös Itävallan yllätysvalmius saattaa sekoittaa pakkaa omalta osaltaan.

Hollanti ja Ranska kohtasivat kahteen otteeseen myös karsinnoissa, joten joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin. Hollanti jäi karsintalohkon toiselle sijalle Les Bleusin jälkeen kärsittyään ainoat tappionsa Didier Deschampsin miehistölle.

Oranssipaidat jäivät Ranskaa vastaan selkeästi jalkoihin, mutta nyt Ronald Koemanin joukkueelle tarjoutuu uusi tilaisuus ennakkosuosikin selättämiseen. Hollanin arpaonni EM-kisoissa oli suhteellisen otollinen, ja joukkueen odotetaan taistelevan lohkovoitosta Ranskan kanssa.

Edellisissä EM-kisoissa neljännesvälierissä pudonnut Ranska lähtee kiillottamaan kilpeään yhtenä suurimmista voittajasuosikeista. Menestyksennälkää lisää MM-finaalissa koettu kirvelevä tappio Argentiinalle. Ranska on pelaajamateriaaliltaan Euroopan kirkkainta kärkeä, ja sille on vaikea löytää pysäyttäjää, jos joukkueen sisäinen kemia on kohdillaan.

D-lohkon kolmas joukkue Puola jäi karsinnoissa kauas parhaastaan. Albanian ja Tšekin taakse jäänyt Puola selvitti tiensä kisoihin lopulta jatkokarsintojen kautta kaadettuaan Walesin rangaistuspotkujen jälkeen. Joukkue ei ole takavuosien kaltaisessa vireessä, mutta pystyy parhaimmillaan haastamaan lajin suurmaat Robert Lewandowskin johdolla.

Itävalta saattaa olla D-lohkon musta hevonen, sillä lähes kukaan ei ole uskonut joukkueen mahdollisuuksiin. Maa pelasi kuitenkin hienot karsinnat ja kärsi ainoastaan yhden tappion Belgiaa vastaan. Taakse jäi muun muassa Ruotsi, jota pidettiin Belgian ohella karsintalohkon suurimpana suosikkina.

Itävallan EM-miehistöstä löytyy muutama nimekäs pelaaja, kuten Marcel Sabitzer, Konrad Laimer ja Marko Arnautovic. David Alaban puuttuminen on valtava takaisku, mutta yllätysvalmiilla joukkueella on kaikki eväät sekoittaa D-lohkon tilannetta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta EM-kisat 2024