Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Chelsealla iskun paikka! – Kostautuuko ManU:n aikailu siirtomarkkinoilla?

Michael Olise, Crystal Palace.
AOP

Chelsea on Manchester Unitedia edellä kilpajuoksussa Crystal Palacen laitahyökkääjä Michael Olisen allekirjoituksesta, lähteet kertovat.

Manchester Unitedin vanha sekä uusi johtoporras ovat jo pitkään ihailleet Crystal Palacen Michael Olisea. United ei ole kuitenkaan toistaiseksi konkretisoitunut kiinnostustaan, sillä seura uskoo, että heillä on isompia prioriteetteja kesän siirtomarkkinoilla. ManU:n raportoidaan etsivän uutta keskushyökkääjä, topparia, vasenta puolustajaa ja keskikenttäpelaajaa.

United ei aio näin olleen pitää Olisen kohdalla kiirettä, mutta odottelu voi antaa Chelsealle etulyöntiaseman. Chelsea yritti hankkia Olisen viime jo kesänä, mutta tuolloin kaupat eivät ikinä menneet maaliin asti.

Blues etsii tiettävästi edelleen uutta laitahyökkääjää ja Olisen nimi on noussut jälleen mukaan keskusteluihin. Chelsean uskottiin kaavailevan ensisijaisesti uuden keskushyökkääjän hankintaa, mutta Nicolas Jackson näyttää saavan jatkaa roolissaan myös ensi kaudella vahvan loppukautensa ansiosta.

Näin ollen laitahyökkääjän hankinta on yksi Bluesin ykkösprioriteeteista. 90minin mukaan Chelseassa ollaan luottavaisia Olisen hankinnan suhteen, vaikka vuosi sitten asioista ei päästykään yhteisymmärrykseen.

Olisen varaan lasketaan Selhurst Parkilla paljon, mutta häntä tuskin pakotetaan jäämään riittävän siirtokorvauksen ilmaantuessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset