Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Onnistuuko Arsenal pitämään kiinni 10 maalia yhdessä ottelussa tehneestä superjuniorista? – Bayern virittelee tarjousta!

Chido Obi-Martin (vas.) kamppailee pallosta Hindolo Mustafan kanssa.
AOP

Arsenalilla on edessään vaikea tehtävä saada yksi korkeimmalle arvostetuista nuorista lahjakkuuksistaan, Chido Obi-Martin, jatkamaan seurassa. Obi-Martin on muun muassa Bayern Münchenin kiinnostuksen kohteena.

Arsenalin nuorisojoukkueessa pelaava Chido Obi-Martin, 16, nousi otsikoihin viime kauden loppupuolella, kun hän aloitti hämmästyttävän maaliputken.

Obi-Martin pelasi kauden aikana useissa eri Arsenalin nuorisojoukkueissa ja viimeisteli hämmästyttävät 32 maalia. Näistä peräti 10 syntyi yhdessä ottelussa Liverpoolin alle 16-vuotiaiden joukkuetta vastaan.

Arsenal on tehnyt teinille tarjouksen ja toivoo voivansa taivutella hänet jatkamaan Lontoossa. Nuorukainen täyttää marraskuussa 17 vuotta, jonka jälkeen hän voi tehdä ensimmäisen ammattilaissopimuksensa.

Bayern Münchenin kerrotaan kuitenkin tarjonneen houkuttelevaa sopimusta Obi-Martinille, ja myös Borussia Dortmund, FC Kööpenhamina ja Ajax seuraavat tilannetta. Näin ollen Tykkimiehillä on täysi työ pitää yksi ikäluokkansa suurimmista lupauksia riveissään myös jatkossa.

Obi-Martin allekirjoitti hiljattain sopimuksen Elite Project Group -agenttitoimiston kanssa, joka edustaa myös Bukayo Sakaa, Eddie Nketiahia ja Folarin Balogunia. Tanskassa syntyneellä Obi-Martinilla on myös Englannin kansalaisuus, ja hän on edustanut kumpaakin maata junioritasolla.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga