Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Lähde: Arsenal ja Tottenham unohdetun brittilahjakkuuden kintereillä!

Marcus Edwards
AOP

Sporting Lissabonin laitahyökkääjä Marcus Edwards saattaa olla vaihtamassa työnantajaa kesän aikana. Ainakin Arsenalin ja Tottenham Hotspurin kerrotaan harkitsevan Edwardsin hankintaa.

Marcus Edwardsia pidettiin yhtenä Tottenhamin valovoimaisimmista lupauksista sen jälkeen, kun hän liittyi seuraan vain kahdeksanvuotiaana. Edwards ei kuitenkaan koskaan pystynyt vastaamaan odotuksiin ja esiintyi lopulta vain kerran Spursin ykkösmiehistössä.

Norwichissa ja Excelsior Rotterdamissa vietetyn parin vaisumman lainapestin jälkeen Edwards löysi jalansijaa portugalilaisessa Vitoria de Guimaraesissa, jonka paidassa hän teki 20 maalia 96 ottelussa.

Tätä seurasi pysyvä siirto Sporting Lissaboniin. 25-vuotias Edwards teki neljä maalia ja neljä syöttöpistettä päättyneellä kaudella, ja auttoi seuraa voittamaan 20. Primeira Liga -mestaruutensa.

Edwards on osoittanut Sportingin väreissä välähdyksiä lahjakkuudestaan ja vakiinnuttanut asemansa joukkueen fanien suosikkina.

Lähteet kuitenkin kertovat, että päävalmentaja Ruben Amorim on turhautunut englantilaisen tasaisuuden puutteeseen. Tämä oli nähtävillä etenkin kauden loppua kohden toistuvina vaihtokomennuksina.

Edwards saattaakin olla pakkaamassa laukkujaan kesän aikana ja paluuta brittikentille pidetään yhtenä vaihtoehtona. Viimeisimpien huhujen mukaan Tottenham harkitsee toisen tilaisuuden antamista Edwardsille, jonka lisäksi myös Arsenal tarkkailee hänen tilannettaan.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat