Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

PSG painoi jarrua! – Ligue 1:n keskikenttätähti sittenkin vapaata riistaa?

Youssouf Fofana
AOP

AS Monacoa edustavan Youssouf Fofanan ympärillä on riittänyt kuluvan kalenterivuoden aikana runsaasti puhetta. Keskikenttätähden uskotaan tuoreiden tietojen valossa vaihtavan maisemaa, mutta PSG:n kerrotaan luopuneen leikistä.

Ligue 1:ssä vakuuttavaa jälkeä tehneen Youssouf Fofanan lähtöä AS Monacosta on osattu odottaa. Joukkueensa vakuuttavimpiin pelaajiin tällä kaudella kuulunut Fofana on ollut useamman mahtiseuran tarkkailun alaisena, mutta toistaiseksi kaikki on vielä huhujen asteella.

Keskikentän raatajaa on viety huhuissa vahvasti muun muassa Paris Saint-Germainin vahvuuteen, mutta tämä vaihtoehto on jäämässä toteutumatta.

Siirtoasioissa usein askeleen edellä oleva Fabrizio Romano kirjoittaa, että Fofana on todennäköisesti jättämässä Monacon kesän aikana.

Pelaaja ei kuitenkaan Romanon mukaan kuulu PSG:n tämänhetkisiin suunnitelmiin, sillä Luis Enrique etsii erilaisia pelaajatyyppejä keskikentälle.

Fofanaa kohtaan on osoitettu kiinnostusta myös Valioliigasta, joten ottajista ei todennäköisesti tule olemaan pulaa.

Monacon tähti on osa Ranskan ryhmää perjantaina käynnistyvissä EM-kilpailuissa.Didier Deschampsin valmentamaa joukkuetta on pidetty useissa ennakkoarvioissa yhtenä turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista.

Les Bleusin riveissä kilpailu pelipaikoista on luonnollisesti kovaa, mutta Fofanan uskotaan saavan runsaasti vastuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ligue 1