Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Ronaldo paranteli maaliennätystään! – Selkeät tavoitteet EM-kisoihin: “Tämän paremmaksi se ei muutu”

Cristiano Ronaldo, (vas.) ja Ruben Neves.
AOP

Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo kutsuu maajoukkuettaan “elämänsä rakkaudeksi” ja pitää siunauksena sitä, että hän pelaa yhä korkeimmalla tasolla 39-vuotiaana.

Cristiano Ronaldon tähti loistaa edelleen kirkkaana 39-ikävuodesta huolimatta. Portugalilaisässä lämmitteli ennätyksellisiin kuudensiin EM-kisoihinsa tekemällä kaksi maalia tiistain 3-0-voitossa Irlantia vastaan. Ronaldo nosti samalla omissa nimissään olleen maajoukkueiden maaliennätyksen 130:een.

– Tiedän, ettei uraani ole enää monta vuotta jäljellä, Ronaldo kertoi ESPN:n mukaan.

– On lahja pelata vuosi toisensa jälkeen, 35 ikävuoden jälkeen. Olen 39-vuotias, ja nautin edelleen. Maajoukkueessa maalinteko on erityistä. Maajoukkue on elämäni rakkaus, Euroopan mestaruuden voittaminen olisi unelma.

Tätä nykyä Saudi-Arabian liigassa pelaavaa Al-Nassria edustava Ronaldo teki debyyttinsä Portugalin paidassa vuonna 2003. Ronaldo oli maansa mukana voittamassa EM-kultaa vuonna 2016.

– Maajoukkueessa pelaaminen on minulle intohimo ja rakkaus. Jokainen peli ja EM-turnaus on erityinen, Ronaldo jatkoi.

– Tämä on kohdallani kuudes kerta, mikä on myös ennätys. Tunnen edelleen samaa ylpeyttä ja intohimoa, jota tunsin debytoidessani vuonna 2004 (EM-kisoissa). Tämän paremmaksi se ei muutu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024