Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Shokkisiirto sittenkin maaliin? – Juventus putsaamassa pöydän todellisella jättihankinnalla!

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Douglas Luizin siirtyminen Juventukseen vaikuttaa nytkähtäneen eteenpäin. Valioliigan brassitähti on lukeutunut Aston Villan avainpelaajiin parin viime kauden aikana, mutta nyt ura näyttää olevan jatkumassa Britteinsaarten ulkopuolelle.

Unai Emeryn avainpelaajiin kuuluneen Douglas Luizin nimi on pyörinyt ahkerasti siirtohuhuissa. Brasilian maajoukkuepelaajalle on ollut ottajia tyrkyllä useasta Euroopan huippuliigasta, mutta hänen uransa on uskottu jatkavan uraansa Villa Parkilla.

Kuten aiemmin uutisoimme, Arsenal, AC Milan ja Juventus ovat olleet taitavan keskikentän dynamon kintereillä.

Miehen tilanteeseen on nyt saatu päivitystä, sillä tuoreiden tietojen mukaan hän on vaihtamassa työnantajaa ensi kaudeksi.

Fabrizio Romano kirjoittaa, että Juventuksen manageriksi tyrkyllä oleva Thiago Motta on näyttänyt vihreää valoa Luizin hankinnalle. Tämän lisäksi Romano kertoo, että Juve lähettää toiseen suuntaan Weston McKennien ja Samuel Ilingin sekä maksaa 20 miljoonan euron siirtokorvauksen.

Tässä vaiheessa on tiettävästi kyse enää pelaajien sopimusten henkilökohtaisista ehdoista, joten kaupat saattavat nähdä päivänvalon lähipäivien aikana.

Jos diili toteutuu, voi sitä pitää Villan kannalta mielenkiintoisena ratkaisuna. Luiz olisi todennäköisesti avauskokoonpanon pelaaja Villan paidassa jatkossakin, mutta Juven pelimerkit näyttävät riittävän hänen hankintaansa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Serie A