Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Lähde: Serie A:n jättiläiset ja Arsenal kilpailevat Villan brassitähdestä!

Douglas Luiz, Aston Villa.
AOP

Aston Villa on asettanut Douglas Luizille 50 miljoonan punnan suuruisen hintalapun. Muun muassa Arsenal, Juventus ja AC Milan havittelevat brasilialaista kesän aikana.

Douglas Luiz, 26, on vakiinnuttanut paikkansa Unai Emeryn alaisuudessa Aston Villan keskikentällä, ja hän oli yksi joukkueen parhaista pelaajista päättyneellä kaudella. Brasilialaiskeskikenttä pelasi myös tehojen valossa kelvollisen kauden merkkautettuaan 10 maalia ja 10 syöttöpistettä.

Kun Villa selvitti tiensä ensi kauden Mestarien liigaan, seuran talous on vahvistunut huomattavasti. Tästä huolimatta joukkueen on silti kompensoitava uudet hankinnat pelaajamyynneillä noudattaakseen Valioliigan voitto- ja kestävyyssääntöjä.

Liigan säännösten kanssa pähkäilevien seurojen on hankittava tuloja pelaajamyynneillä tämän kuun loppuun mennessä, jonka myötä tulevien viikkojen aikana nähdään todennäköisesti useita kauppoja.

Näin ollen myös Luizin työnantaja saattaa vaihtua vielä kesäkuun aikana. Villa arvioi pelaajansa 50 miljoonan punnan arvoiseksi ja Juventuksen uutisoidaan johtavan kilpajuoksua hänen allekirjoituksestaan.

Juve on tiettävästi valmis lähettämään Weston McKennien toiseen suuntaan osana kauppaa. Myös Arsenalin ja AC Milanin raportoidaan harkitsevan tarjouksen jättämistä Villan tähtipelaajasta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A