Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Portugalilaiskeskikenttä tehnyt lähtöaikeensa selviksi – ManU:lle ja Barcalle rukkaset!

Joao Palhinha Portugalin paidassa.
AOP

Fulhamin keskikenttäpelaaja Joao Palhinha aikoo torjua Manchester Unitedin lähentelyt. Palhinha tavoittelee lähteiden mukaan siirtoa Bayern Müncheniin tänä kesänä.

Joao Palhinha, 28, oli lähellä siirtyä Bayerniin viime kesänä, mutta jättimäinen kauppa kariutui siirtoikkunan loppuvaiheessa, kun Fulham ei kyennyt hankkimaan korvaajaa.

Palhinha allekirjoitti uuden sopimuksen Fulhamin kanssa pian siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen. Toisen vakuuttavan valioliigakauden jälkeen keskikenttäpelaajan odotetaan vaihtavan maisemaa tänä kesänä.

Bayern on säilyttänyt kiinnostuksensa portugalilaista kohtaan. Tällä viikolla julkaistujen raporttien mukaan Fulham on hylännyt kaksi saksalaisseuran tarjousta, joista korkein oli 45 miljoonaa euroa.

Myös Manchester United ja Barcelona ovat ilmoittaneet olevansa kiinnostuneita Palhinhasta, mutta lähteiden mukaan keskikenttäpelaaja on tehnyt Fulhamille selväksi, että hän haluaa siirtyä vain Bayerniin.

Sekä Bayern, että Palhinha ovat luottavaisia sopimuksen syntymisen suhteen. Palhinha myönsi viime vuonna suoraan, että siirron kariutuminen otti koville.

Pitkän jatkosopimuksen tekeminen oli Fulhamilta järkevä ratkaisu. Seura tuskin odottaa pystyvänsä pitämään pelaajasta kiinni sen päättymiseen asti (2028), mutta pitkän kontrahdin myötä myyntiin ei ole pakottavaa tarvetta ja pyyntihintaa saadaan hilattua ylöspäin.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga