Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ligue 1

Ferdinand kehottaa Unitedia kääntämään katseensa kohti Liguen 1:n topparilupausta: “Valtava potentiaali”

Leny Yoro, LOSC Lille.
AOP

Manchester Unitedin entinen puolustaja Rio Ferdinand uskoo, että joukkueella on hyvät mahdollisuudet hankkia Ligue 1:ssä hienoja otteita esittänyt Leny Yoro. Topparilupausta on viety huhuissa vahvasti Real Madridiin.

Valioliigan jättiläinen Manchester United ja La Ligan mestari Real Madrid ovat molemmat tiettävästi Lillen puolustaja Leny Yoron kintereillä.

Vaikka Yoro täysi-ikäistyi vasta marraskuussa, hänen arvonsa on jo noin 50 miljoonaa puntaa hänen pelattua todellisen läpimurtokauden ranskalaisjoukkueessa.

Yoro pelasi viime kaudella kahta lukuun ottamatta kaikissa Lillen 34 Ligue 1 -ottelussa. Topparilahjakkuus auttoi omalta osaltaan Bruno Genesion joukkuetta sarjataulukon neljänneksi ja Mestarien liigan karsintoihin.

Entinen ManU-pakki Rio Ferdinand kehuu Yoron ominaisuuksia ja kehottaa vanhaa seuraansa varmistamaan hänen allekirjoituksensa ennen Madridia.

– Tämä on valtava kesä Manchester Unitedille ja siirtoikkuna on todella tärkeä, Ferdinand totesi.

– Heidän täytyy rekrytoida hyvin ja aiempaa paremmin. Se on ollut yksi seuran huonoimmista elementeistä viime vuosina.

– Leny Yoro on nuori poika Ranskasta. Mielestäni hän on huippulahjakas ja hänellä on valtava potentiaali.

– En usko, että Real Madrid tulee etsimään uutta keskuspuolustajaa, joten minä hankkisin hänet nyt (Unitediin). Hän voisi tuoda seuralle viisi tai kymmenen hyvää vuotta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ligue 1