Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Valioliigassa flopanneelle italialaispelaajalle asetettu 15 miljoonan hintalappu! – Tarttuuko Atalanta täkyyn?

Nicolo Zaniolon lainajakso Aston Villassa ei ollut menestys.
AOP

Galatasaray on asettanut 15 miljoonan euron pyyntihinnan keskikenttäpelaaja Nicolo Zaniololle. Ainakin Villarreal on lähteiden mukaan kiinnostunut italialaispelaajasta.

24-vuotias Nicolo Zaniolo vietti viime kauden lainalla Aston Villassa, mutta birminghamilaisseura ei ole kiinnostunut tekemään siirrosta pysyvää.

Villarrealin kerrotaan olevan kiinnostunut Zaniolon palveluksista, mutta pelaaja ei ole näyttänyt vihreää valoa siirrolle. Zaniolon ykköstavoitteena uskotaan olevan palaamisen Serie A:han.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Zaniolo haluaisi ensisijaisesti siirtyä Atalantan paitaan.

Zaniolon nykyinen työnantaja, Galatasaray on valmis päästämään hänet muihin maisemiin 15 miljoonan euron korvausta vastaan, mutta sopivaa tarjousta ei ole vielä tullut vastaan.

Zaniolo aloitti peliuransa Genoan junioriakatemiassa ennen siirtymistään Fiorentinaan ja Entellaan. Tie jatkui nuorisjoukkueiden kautta Inter Milaniin, mutta paikkaa edustusmiehistöstä ei löytynyt.

Pelaaja myytiin AS Romaan vuonna 2018, jossa vastuuta alkoi siunaantua. Zanioloa pidettiin yhtenä maansa lupaavimmista pelaajista ja portit maajoukkueeseen aukesivat.

Zaniolon kehityskäyrä ei ole kuitenkaan noussut odotetulla tavalla osittain pitkien loukkaantumisjaksojen takia. Kotikonnuille palaaminen saattaisi olla järkevintä Zaniolon uran elvyttämisen kannalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat