Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Real Sociedadin maajoukkuetähti ottaa kantaa Barca-huhuihin: “Olen aina jättänyt nämä asiat agenttieni huoleksi”

Mikel Merino, Real Sociedad.
AOP

Real Sociedadin keskikenttäpelaaja Mikel Merino on väitetysti FC Barcelonan ostoslistalla. Pelaajan keskittyminen on kuitenkin luonnollisesti tällä hetkellä maajoukkueessa.

Mikel Merino, joka valmistautuu parhaillaan EM-kisoihin Espanjan kanssa, on ollut keväästä lähtien valtavan huhumyllyn kohteena. FC Barcelonan uusi päävalmentaja Hansi Flick haluaa uudistaa joukkueen keskikenttää tuntuvalla kädellä, ja hänen kerrotaan arvostavan Merinon taitoja korkealle. Real Sociedadin pelaaja vakuuttelee keskittyvänsä vain nykyhetkeen.

– Koko urani ajan, ja vielä enemmän tällaisen turnauksen aikana, olen aina jättänyt nämä asiat agenttieni huoleksi, Merino sanoi Espanjan harjoitusleirin aikana järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

– En kiinnitä huomiota huhuihin. Haluan kuulla vain, jos kyseessä on jotain vakavaa tai lopullista. Se, mitä luen sosiaalisesta mediasta tai kuulen joukkuetovereiltani, jää meidän välillemme.

– Olen aina sanonut, että kaikki huhut tai yhteydet muihin joukkueisiin ovat positiivisia nykyiselle seuralleni. Riippumatta siitä, onko kiinnostuneita joukkueita vai ei, se tarkoittaa, että La Real tekee myös asioita hyvin.

– Jos seuralla on pelaajia näyteikkunassa, se on hyvä asia. Mutta tällä hetkellä sillä ei ole mitään merkitystä, sillä täysi keskittymisemme on EM-kisoissa.

Lähde: ESPN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga