Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

West Hamilta valtavan kokoluokan hankinta! Saudiseuralle luu käteen! – “Meillä on kaunis matka edessä”

West Ham United
Pixabay

Valioliigaseura West Ham United on ilmoittanut hankkineensa Luis Guilhermen brasilialaisesta Palmeirasista.

18-vuotias Luis Guilherme on allekirjoittanut viiden vuoden sopimuksen West Hamin kanssa, mikä päättää pitkään jatkuneen siirtosaagan hänen ympärillään.

Useat lähteet kertoivat viime viikolla, että West Ham oli innokas tekemään sopimuksen Guilhermen kanssa sovittuaan Palmeirasin kanssa 29,5 miljoonan punnan kokonaispaketista.

Guilherme, jota monet Euroopan huippuseurat ovat viime kuukausina kosiskelleet, sai yhteydenottoja myös Saudi-Arabiasta ja hänelle tarjottiin kolminkertaista palkkaa West Hamin tarjoamaan palkkaan verrattuna.

Nimeämättömän saudiseuran virittelemä siirtopommi jäi kuitenkin suutariksi, sillä Guilherme pysyi päätöksessään siirtyä Lontoon olympiastadionille.

– Olen erittäin iloinen allekirjoittaessani sopimuksen West Ham Unitedin, seuran, joka luotti työhöni, kanssa, Guilherme kertoi 90minin mukaan.

– Haluan osoittaa kiitollisuuteni kaikille West Hamissa, erityisesti Timille (Steidten, tekninen johtaja) ja hänen tiimilleen, jotka tulivat Brasiliaan, eivätkä puhuneet vain minun, vaan myös perheeni kanssa. He esittelivät seuran projektin, josta sekä perheeni, että minä vakuutuimme.

– Olen siis erittäin iloinen sopimuksen syntymisestä ja toivon voivani antaa itsestäni mahdollisimman paljon. Jos asiat menevät hyvin, meillä on kaunis matka edessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut sarjat