Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bayernin kultakimpaleen allekirjoituksesta kova taistelu! – Saako Real Madrid tahtonsa läpi?

Alphonso Davies Kanadan paidassa.
AOP

Taistelu Alphonso Daviesin allekirjoituksesta on kiihtymässä, sillä Bayern München haluaa varmistaa hänen jatkonsa. Real Madrid toivoo saavansa Daviesin tänä kesänä edullisella siirtosummalla tai ilmaiseksi vuoden päästä.

Alphonso Daviesin, 23, sopimustilanteeseen ei ole vieläkään saatu selvyyttä. Kanadalaispuolustajan jatkoneuvottelut Bayern Münchenin kanssa ajautuivat aiemmin umpikujaan, mutta väylä jatkolle saattaa sittenkin olla olemassa.

Davies toivoi lähteiden mukaan 20 miljoonan vuosittaiset ansiot takavaa jatkosopimusta, mutta on tiettävästi valmis pudottamaan summan 17 miljoonaan euroon.

Bayern on tiettävästi valmis kiinnittämään pelaajansa uusituilla ehdoilla, mutta yhteisymmärrys on vielä kaukana. Football Espana kertoo, että Real Madrid on epäselvän tilanteen takia yhä varmempi siitä, että Davies saadaan tuotua Espanjan pääkaupunkiin.

Daviesin agentti Nedal Househ on lähteiden mukaan tehnyt hartiavoimin töitä uuden sopimuksen eteen, mutta lähti Bayernin seurajohdon kanssa järjestetystä neuvottelusta tyhjin käsin.

Bayernin uskotaan kaavailevan uusittua tarjousta Daviesille, mutta tällä hetkellä tilanne polkee edelleen paikallaan, sillä osapuolten vaatimukset eivät ole kohdanneet. Saksalaisseuralle ei totisesti ole aikaa odotella loputtomiin asti, sillä Madrid yrittää kiilata edelle sopimusneuvotteluissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga