Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Tänään se alkaa! – Kestääkö Saksa kotiyleisön paineet? Avauspelissä yllätyksen mahdollisuus

EM-kisat käynnistyvät tänään isäntämaa Saksan ja Skotlannin välisellä ottelulla.
AOP

Jalkapallon EM-kisat käynnistyvät tänään isäntämaa Saksan ja Skotlannin välisellä ottelulla. Jaossa on heti tärkeitä pisteitä, mutta kaikki paineet ovat Julian Nagelsmannin miehistön harteilla. Saksan ja Skotlannin ottelu käynnistyy klo 22:00.

Pitkä odotus on päättymässä, kun vuoden 2024 EM-kisat potkaistaan tänään käyntiin. Perinteikkään avausseremonian jälkeen nurmelle astelee isäntämaa Saksa, joka saa vastaansa huikaisevat karsinnat pelanneen Skotlannin.

Saksa on monen papereissa selkeä ennakkosuosikki etenkin pelaajamateriaalia verratessa. Die Mannschaft on kuitenkin ollut viime vuosina kaukana loiston ajoistaan. Vuonna 2014 maailmanmestaruutta juhlinut maa on epäonnistunut neljässä edellisessä arvoturnauksessa, joten nyt on todellisen ryhtiliikkeen paikka.

Hansi Flickille näytettiin ovea viime vuoden puolella, jonka jälkeen vastuun otti toinen entinen Bayern München -valmentaja Julian Nagelsmann. Uutta valmentajasukupolvea edustava Nagelsmann on saanut iskotettua pikkuhiljaa pelifilosofiansa joukkueeseen, minkä myötä tulokset ovat parantuneet huomattavasti.

Todellinen kaste on kuitenkin edessä vasta tänään ja joukkueen veri punnitaan kotikisoissa, joissa jalkapallohullulla maalla on vain yksi tavoite: kultamitali.

Skotlanti löi kaikki ällikällä ja eteni suoraan EM-turnaukseen karsintalohkonsa kakkosena. Steve Clarken pelaajaryhmä nojaa vahvan yhteishengen ja kovan työnteon nimiin, sillä joukkueesta ei löydy varsinaisia supertähtiä. Skotlanti on kuitenkin osoittanut tasonsa kovissa paikoissa ja sen kisapaikka on täysin ansaittu.

Saksa on avauspelissä ennakkosuosikki, mutta Skotlannilla on kaikki eväät laittaa kapuloita Nagelsmannin miehistön rattaisiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024