Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Ranskalaislegendalta painava mielipide Englannin valmentajatilanteesta: “Southgaten työ on aina vaakalaudalla”

Patrice Evra
AOP

Patrice Evran mielestä Gareth Southgaten tulevaisuudella spekulointi on normaalia. Southgate myönsi aiemmin, että hän saattaa jättää työnsä, jos perjantaina alkava EM-turnaus ei pääty Englannin kannalta voitokkaasti.

Vaikka Englannin jalkapallomaajoukkue on saanut jalkeille äärimmäisen nimekkään joukkueen suurissa maajoukkueturnauksissa lähimenneisyydessä, se on useimmiten joko pudonnut dramaattisesti tai pelannut alle odotusten. Valtavat paineet ovat aina läsnä Kolmen Leijonan astellessa MM- tai EM-nurmelle.

Gareth Southgaten on uutisoitu olevan aikeissa lopettaa Englannin valmentajana, jos joukkue ei voita tänään käynnistyviä EM-kisoja. Entinen Ranskan maajoukkuemies Patrice Evra uskoo, että Southgaten työpaikka on aina ollut vaakalaudalla.

Evra lisäsi, että vaikka Englanti näyttää karsintojen aikana pelottavan hyvältä, varsinaisessa turnauksessa heidän kamppailunsa alkavat.

– Mielestäni Gareth Southgaten työ on aina vaakalaudalla. Hän on Englannin manageri. Ja minusta hän tekee hienoa työtä. Olemme nähneet kaikissa aiemmissa kisoissa, miten hän on toiminut, Evra kertoi FIRSTPOSTIN mukaan.

Englanti aloittaa EM-turnauksensa sunnuntaina ottelulla Serbiaa vastaan. Kolme Leijonaa kohtaa alkulohkovaiheessa myös Slovenian ja Tanskan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024