Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Englanti aloittaa EM-urakkansa Serbiaa vastaan – Välttyykö Kolme Leijonaa työtapaturmilta?

Veltins Arena.
AOP

EM-turnauksen C-lohkossa pelataan sunnuntaina kaksi ottelua, joista jälkimmäisessä kohtaavat Serbia ja Englanti. Kamppailun ennakkosuosikista ei liene epäselvyyttä, vaikka Englanti kompuroikin pahemman kerran EM-kenraalissaan. Gelsenkirchenissä pelattava ottelu käynnistyy klo 22:00.

EM-lopputurnauksen kolmantena kisapäivänä nähdään jälleen tukku mielenkiintoisia otteluita. Sunnuntain viimeisessä pelissä Veltins Arenan nurmelle astelevat Serbia ja Englanti.

Serbia lähtee kamppailuun selkeänä altavastaajana kelvollisesta karsintarupeamasta huolimatta. Joukkue ylsi Unkarin taakse karsintalohkon toiselle sijalle, mutta nyt vastaan asettuu monta luokkaa kovempia vastustajia kuin Liettua, Bulgaria tai Montenegro.

Serbialla on muutama Euroopan eliittiin kuuluva pelaaja miehistössään, mutta kaikkien tähtien täytyy olla kohdillaan, jos joukkue aikoo napata pisteitä Englantia vastaan.

Tuttuun tapaan karsinnoissa jyrännyt Englanti on tälläkin kertaa yksi kisojen suurimmista kultamitaliehdokkaista. Nimivahva ryhmä nautti suhteellisen hyvästä arpaonnesta, kun EM-kisojen lohkovaiheessa vastaan ei asetu aivan Euroopan terävintä kärkeä.

Gareth Southgaten valmentama joukkue lähtee illan peliin massiivisena suosikkina. Englannin peruspelaamisen taso on muutaman pykälän verran Serbian vastaavaa korkeammalla, joten kaikki puhuu Kolmen Leijonan täyden pistepotin puolesta. Englanti voittaa, jos paineensietokyky on kohdillaan ja suuremmilta työtapaturmilta vältytään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024