Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

C-lohko käyntiin! – Suomen karsintalohkossa pelanneet Slovenia ja Tanska ratkovat toisen jatkopaikan?

Jatkopaikka on Tanskan minimitavoite EM-kisoissa. Kuvassa joukkueen päävalmentaja Kasper Hjulmand.
AOP

Sunnuntain toisessa pelissä toisistaan mittaa ottavat C-lohkon Slovenia ja Tanska. Joukkueet tuntevat toisensa erittäin hyvin, sillä ne olivat samassa lohkossa myös karsinnoissa.

Slovenia ja Tanska kävivät kovaa kilpailua karsintalohkon ykkössijasta. Tanska päätti karsinnat lopulta lohkon ykkössijalla, Slovenian ottaessa toisen suoran kisalipun Suomen nenän edestä. Kasper Hjulmandin valmentama Tanska on tuttu arvokisakävijä, ja sen uskotaan painelevan vähintään puolivälieriin tälläkin kertaa.

Juuttien pelaajamateriaali ei kestä vertailua lajin huippumaille, mutta kaiken loksahtaessa paikoilleen, vuoden 1992 EM-voittajalla on kaikki eväät edetä pitkälle.

Slovenia otti EM-karsintojen päätyttyä hyviä tuloksia kisoihin valmistavista harjoitusmaaotteluista. Joukkue pelasi viisi ottelua ilman tappioita ja mukaan mahtui muun muassa komea 2-0 voitto Portugalista.

Slovenia lähtee näin ollen EM-kisoihin hyvässä tuloskunnossa, mutta tosipelien alkaessa joukkueen todellinen venymiskyky joutuu koetukselle.

Tästä ottelusta on tuskin luvassa yltiöpäistä maalijuhlaa, sillä joukkueet tuntevat toistensa vahvuudet äärimmäisen hyvin. Jaossa on heti tärkeitä pisteitä, sillä C-lohkon kaikilla joukkueilla on realistiset mahdollisuudet jatkopeleihin.

Lohkon kaksi muuta maata, Englanti ja Serbia, pelaavat oman ottelunsa myöhemmin sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024