Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Italian tähti sysää paineet Espanjan harteille: “Yksilötasolla he ovat meitä parempia”

Davide Frattesi
AOP

Italian keskikenttäpelaaja Davide Frattesi varoittaa, että Espanja on “modernimpi”, kuin aiemmin, mutta uskoo, että Italialla on enemmän tilaa kuin torstaina Albaniaa vastaan. Maat kohtaavaat torstaina pelattavassa huippukamppailussa.

Inter Milanin ja Italian keskikenttäpelaaja Davide Frattesi puhui median edustajille tänään järjestetyssä lehdistötilaisuudessa.

Frattesi pelasi Dortmundissa täydet minuutit, kun Azzurri otti arvokkaan 2-1 voiton Albanian kustannuksella. Ottelun aikana oli nähtävillä, kuinka Italian päävalmentaja Luciano Spalletti antoi neuvoja Frattesille.

– Hän halusi minun tulevan pois pelaajaruuhkasta ja laskevan alemmaksi laitaa kohden, jotta pääsisin paremmin palloon, Frattesi paljasti.

– Se on positiivista, koska hän luottaa minuun. Valmentaja on tietenkin se, jolla on paras näkemys pelistä. Kentältä käsin ei välttämättä tajua kaikkea, joten on hyvä saada neuvoja.

Italian seuraava ottelu on Espanjaa vastaan, ja Frattesi odottaa hyvin erilaista peliä kuin Albaniaa vastaan.

– Siellä (kentällä) tulee olemaan enemmän tilaa, mutta haluamme ottaa pallonhallinnan, Frattesi kertoi Football Italiaa lainaten.

– Yksilötasolla Espanja on meitä parempi, joten meidän on tuotava italialainen henki kentälle. Meidän on taisteltava kovaa, koska voimme pärjätä, jos yritämme voittaa jokaisen yksi-vastaan-yksi kaksintaistelun. Tarvitsemme uhrautuvaista asennetta, jotta voimme saada aikaan hyvän esityksen.

– Espanjalla on moderni joukkue, sillä heillä ei ole enää käytössään kolmea keskikentän tähtiä. Heidän pelaamisensa on uudistunut, mutten ole varma, onko se hyvä asia meidän kannaltamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024