Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Mikä loppuratkaisu EM-kisoissa! – Kroatian unelma mureni viimeisillä sekunneilla

Italia
AOP

Jalkapallon EM-kisoissa pelataan lohkovaiheen viimeistä pelikierrosta. B-lohkon osalta asetelmat lyötiin lukkoon maanantai-iltana.

Espanja ja Italia etenevät lohkosta varmasti jatkopeleihin, kun Kroatia joutuu vielä jännittämään kohtaloaan lohkokolmosena. Albanian turnaus päättyi lohkovaiheeseen.

Kroatian kapteeni Luka Modric epäonnistui rangaistuspotkussa kun Kroatia kohtasi Italian maanantai-iltana, mutta pääsi vain parikymmentä sekuntia myöhemmin kuittaamaan epäonnistumisensa viimeistelemällä pallon Italian maaliverkkoon.

Kroatia oli todella lähellä varmaa jatkopaikkaa, sillä se johti 1-0 ottelua aivan lisäajan viimeisille sekunneille saakka. Niin vain hallitseva Euroopan mestari Italia tasoitti ottelun lisäajan kahdeksannella minuutilla ja ryöväsi jatkopaikan itselleen.

Neljä parasta lohkokolmosta etenee turnaukseesa jatkoon, joten kaksi pistettä keränneen Kroatian on jännitettävä loppuun saakka kuinka sen käy. Italia kohtaa ensimmäisessä pudotuspelissä A-lohkon kakkosen, Sveitsin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024