Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Lähde: Ramos ei jatka Sevillan paidassa – Pelit jatkumassa Euroopan ulkopuolella?

Sergio Ramos
AOP

Sevillan veteraani Sergio Ramos ei jatka seurassa ensi vuonna, mikä päättää hänen lyhyen paluunsa Andalusiaan, lähteet kertovat. 38-vuotias Ramos on jälleen vapaana agenttina markkinoilla, ja hänen odotetaan siirtyvän tällä kertaa Euroopan rajojen ulkopuolelle.

Sergio Ramos allekirjoitti sopimuksen Sevillan kanssa kauden alussa siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeisenä päivänä ja teki paluun 18 vuoden jälkeen. Real Madridissa vietetyn 16 vuoden ajanjakson lisäksi, hän pelasi kaksi kautta Paris Saint-Germainissa.

Ramosin paluu Sevillaan herätti joukkueen fanien keskuudessa myös negatiivisuutta, mutta hän voitti Ramon Sanchez Pizjuanin yleisön puolelleen hyvillä esityksillään.

Henkilökohtaisella tasolla onnistuneesta paluusta huolimatta Ramos ei jatka uraansa Sevillan paidassa. Football Espana kertoo, että hänen on määrä järjestää tiistaiaamuna lehdistötilaisuus jättääkseen jo toiset jäähyväiset seuralle.

Sevillan kausi oli äärimmäisen vaikea ja joukkue valahti La Ligan alempaan keskikastiin 14. sijalle. Näin ollen muutoksia pelaajistoon on osattu odotella, mutta kaikissa kilpailuissa seitsemän maalia viimeistelleen topparin palveluksille uskottiin olevan vielä käyttöä.

Ramosin huhutaan olevan aikeissa jatkaa uraansa ja lähteiden mukaan hän on MLS-seura San Diego FC:n tutkassa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga