Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Barca etsii uutta laitapuolustajaa – Katseet kääntymässä yllättävään suuntaan

FC Barcelona
Pexels

Barcelonan kerrotaan punnitsevan 18-vuotiaan brasilialaisen vasemman puolustajan Esquerdinhan hankintaa tänä kesänä. Barcan manageri Hansi Flick on tiettävästi pyytänyt, että puolustusta vahvistettaisiin ennen ensi kautta.

Fluminensen paidassa todellista läpimurtoa tekevä Esquerdinha on pelannut itsensä Euroopan suurseurojen tietoisuuteen. Vasta 18-vuotias laitapuolustaja on pelannut yhdeksän peliä Brasilian alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa.

Esquerdinha on myös debytoinut Fluminensen ykkösmiehistössä Copa Libertadoresissa.

Tuulennopea nuorukainen on tehnyt vaikutuksen otteillaan ja hän on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi maanosan puhutuimmista nuorista pelaajista.

Esquerdinha, joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna ’pikku vasuria’, oikealta nimeltään Joao Henrique Mendes, on kiinnitetty Fluminensen toimesta vuoteen 2026 asti.

Hänen vapauttamislausekkeensa on huikeat 70 miljoonaa euroa, mikä osoittaa, että seura haluaa suojella itseään, mutta myös sen, että pelaajaa on vaikea saada irti diilistään.

Tällä hetkellä Alejandro Balde on Barcelonan ainoa puhdas vasen laitapuolustaja. Joao Cancelo, joka pystyy operoimaan kummalla tahansa laidalla, haluaisi puolestaan palata Barcaan, mutta Cityn pyyntihinta saattaa osoittautua liian korkeaksi.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta La Liga