Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

EM-kisat 2024

Englanti välttymässä kovalta takaiskulta – Tähtipelaaja selviämässä rivosta tempustaan sakolla

Jude Bellingham näyttäisi selviävän sakolla
instagram / @judebellingham

Englannin nuori supertähti Jude Bellingham on joutunut kovaan pyöritykseen EM-kisojen neljännesvälierässä esittämänsä rivon eleen vuoksi.

21-vuotias nuorukainen tasoitti sensaatiomaisella maalilla ottelun Slovakiaa vastaan ja juhli osumaansa härskillä eleellä, joka näytti olevan suunnattu Slovakian vaihtopenkkiä kohtaan.

Supertähti selvensi tilannetta kuitenkin viestipalvelu X:ssä nopeasti ja vakuutti, ettei ele ollut suunnattu Slovakian joukkueelle vaan, että kyseessä oli sisäpiirivitsi tämän kavereiden kanssa.

UEFA aloitti tapauksesta kuitenkin selvityksen ja Bellinghamia odotti pahimmassa tapauksessa jopa pelikielto, mikä olisi Englannille valtava menetys. Saksalaislehti Bildin mukaan Englanti on kuitenkin välttymässä katastrofilta ja Bellingham selviämässä tapauksesta sakolla.

Englanti pelaa puolivälieränsä Sveitsiä vastaan. Joukkue ei ole vielä turnauksessa parastaan esittänyt ja tarvitsee ehdottomasti supertähteään lauantaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta EM-kisat 2024