Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Valioliigan siirtomarkkinat käyvät kuumina – West Bromwichin ykkösveskarilla 10 miljoonan punnan hintalappu

Sam Johnstone West Bromwich
AOP

West Bromwich on asettanut Englannin maajoukkueessakin pelanneelle maalivahdilleen Sam Johnstonelle 10 miljoonan punnan, eli 11,6 miljoonan euron hintapyynnön.

28-vuotiaan Johnstonen ura on ollut vahvassa nousussa vuodesta 2018 lähtien, kun West Bromwich osti maalivahdin 7 miljoonalla punnalla. Manchester Unitedin kasvatti kierteli lainaseurasta toiseen ennen ykkösmaalivahdin roolia West Bromissa.

Koska West Bromwich on tippumassa pääsarjatasolta, on Johnstonen erkaneminen joukkueesta todennäköistä – kysyntää riittää pääsarjatasolla. Ainakin West Ham ja Tottenham ovat ilmaisseet kiinnostusta, ja seuraavat tilannetta tarkalla silmällä.

Aston Villa ei aio hankkia lainapelaaja Ross Barkleyta itselleen

Ross Barkley on tämän kauden lainassa Chelseasta, mutta Aston Villan managerin Dean Smithin mukaan jatkosopimusta Barkleylle ei ole luvassa. Kauden pirteästi aloittaneen 27-vuotiaan kenttäpelaajan peliaika on kuitenkin jäänyt vähäiselle – aloituskentälliseen oli tilaa viimeksi pari kuukautta sitten. Kauden 23 ottelussa maaleja on kertynyt 4 kappaletta.

Juventus ja Manchester suunnittelee vaihtokauppoja

Megaseurat Juventus ja Manchester United suunnittelevat vaihtokauppoja, jossa Adrien Rabiot’ta siirtyisi Manchesteriin, ja Juventus saisi vaihdossa brassipakki Alex Tellesin. Telles on jäänyt uudessa seurassaan odotettua vähemmälle peliajalle, koska 25-vuotias Luke Shaw löysi kauden aikana jostakin aivan uutta virtaa.

Burnley kaavailee keskikenttäpelaajaa Bundesliigasta

Burnley FC valmistelee sopimusta Saksassa pelaavalle Nabil Bentalebille, 26, jonka sopimus on katkolla Schalkessa. Bentalebin ei odoteta solmivan jatkopahvia Budnesliigasta putovan Schalken kanssa, joten siirtyminen Valioliigaan vaikuttaa todennäköiseltä.

Algerialainen Bentaleb on pelannut Valioliigassa aikaisemmin jo 4 kauden ajan, Tottenhamissa sekä Newcastlessa. Maaleja Valioliigan aikaisemmilla reissuilla ei syntynyt, mutta odotetaan innolla mitä mahdollisessa uudessa seurassa tapahtuu.

Lähteekö Evertonin Joshua King Turkin Superliigaan?

Evertonin keskushyökkääjä Joshua King kiinnostaa turkkilaisia suurseuroja Galatasarayta sekä Fenerbahçea. Vähälle peliajalla jäänyt 29-vuotias hyökkääjä siirtyi Evertoniin tammikuussa, tämän kauden mittaisella sopimuksella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset