Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Huuhkajat

Koronan selättänyt Huuhkajat -tähti pääsi nauttimaan cup-mestaruudesta – Voiton kunniaksi maistui kuohuva

Jere Uronen juhlii cup-mestaruutta
AOP

Huuhkajien vakiokalustoon kuuluva puolustaja Jere Uronen pääsi juhlimaan eilen Belgian Cupin mestaruutta, kun hänen edustamansa KRC Genk voitti sunnuntai- iltana finaalissa St. Liegen lukemin 2-1.

Uronen itse ei kyseisessä ottelussa pelannut, vaan hän jännitti ottelua vaihtopenkin puolella. Ilahduttavaa oli kuitenkin nähdä, että hän on toipunut takaisin pelikuntoon.

26- vuotias Uronen sairastui maaliskuussa koronavirukseen, jonka vuoksi hän joutui jättämään maajoukkuekomennuksenkin väliin.

Edellisen kerran suomalaispuolustaja on ollut kentällä tositoimissa 17. helmikuuta, jolloin hän uurasti täydet 90 minuuttia Belgian Jupiler Leaguessa Oostendeä vastaan. Genk kuitenkin hävisi tuon ottelun 3-1.

Genk taistelee vielä vimmatusti Belgian Liigan mestaruudesta, ja jäljellä on vielä kuusi ottelua. Toivoa sopii, että Uronen saa arvokkaita peliminuutteja näissä otteluissa, ajatellen ensi kesän EM- kisoja.

Uronen siirtyi Genkiin kaudella 2015/2016 ja kyseinen mestaruus oli TPS- lähtöiselle huippupuolustajalle kolmas sinä aikana, kun hän on Belgiassa pelannut – ja tästä hän otti kaiken ilon irti!

KRC Genkin Instagram- videosta näkee, kuinka Uronen juhlii mestaruutta täydestä sydämestään ja ottaa pitkän huikan kuohuvasta – skool!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Huuhkajat