Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Suomalaiset ulkomailla

Arsenal hankkimassa kesällä suomalaisvahvistuksia?

Glen Kamara
AOP

Arsenalin tämän kesän hankintalistalla on jälleen kerran puolustava keskikenttäpelaaja. Vaihtoehtojen listalle on nähtävästi päässyt myös Rangersissa tällä kaudella vakuuttanut Glen Kamara.

Arsenalin keskikentän vahvistaminen on tärkeä osa joukkueen uudelleen rakennusta epäonnistuneen kauden jäljiltä. Keskikenttä ei ole tällä kaudella saanut määrättyä pelin tahtia, jonka seurauksena palloja ei ole saatu ylös ja maalihanat ovat jäähtyneet. Ahkerasti puolustavasta Kamarasta varmasti toivottaisiinkin luotettavuutta keskikentän pohjalle.

25-vuotiaan Kamaran Rangers on jo voittanut tämän vuoden liigan. Keskikenttäpelaaja on pelannut tällä kaudella 28 ottelua Skotlannin liigassa ja kokonaisuudessaan 49 ottelua sinipaidoille.

Tällä kaudella erityisesti Kamaran dynaaminen ja ahkera pelitapa on vakuuttanut. Todennäköisesti juuri tämä onkin saanut Arsenalin kiinnostuksen heräämään, sillä Lontoolaisten keskikenttä on tälläkin kaudella usein näyttäytynyt flegmaattisena ja tarvitsisi lisää energiaa.

Kamaran hyvä palloton pelaaminen voisikin vapauttaa muita keskikenttäpelaajia korjaamaan Arsenalin maalivajetta.

Kuitenkin Rangersin peräsimessä oleva Steven Gerrard, on kertonut halustaan pitää Kamara joukkueessaan myös tulevaisuudessa. Rangers onkin tällä hetkellä neuvotteluissa suomalaisen kanssa, koskien jatkosopimuksen solmimista.

Huhut kertovat, että Arsenalin mahdollinen tarjous Kamaralle olisi aina vuoteen 2026 saakka. Molemmat joukkueet näkevätkin hänessä mahdollisen pitkäaikaisen keskikentän tukipilarin.

Vuonna 2019 Rangers osti suomalaisen 50 000 punnalla, mutta vahvat otteet Skotlannin liigassa ovat nostaneet suomalaisen osaketta. Rangers onkin arvioinut Kamaran vähintään 10 miljoonan punnan mieheksi, joten budjettipelaajasta ei ole enää kyse. Nykymarkkinoilla hinta on kuitenkin yhä edullinen vaihtoehto.

Kamara olisi muutenkin luonteva valinta Arsenaliin, sillä hän on Lontoolaisseuran akatemian kasvatti. Vuonna 2014 Kamara teki ensimmäisen ammattilaissopimuksensa juuri Arsenalin kanssa.

Ottaen huomioon Arsenalin rahatilanteen koronan jäljiltä, yhdistettynä joukkueen uudelleenrakentamistarpeisiin. 10 miljoonan Kamara voi hyvinkin olla yksi Arsenalin tulevaisuuden kasvoista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Suomalaiset ulkomailla