Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Katkera kolaus Barcelonan mestaruushaaveille – Pystyykö Messi johdattamaan joukkueensa vielä La Ligan mestaruuteen?

Barcelonan mestaruushaaveille kolaus
AOP

La Ligassa nähtiin torstai-iltana jättiyllätys, kun Granada CF onnistui lyömään Barcelonan Camp Noulla lukemin 1–2. Tappio on kova kolaus mestaruudesta taistelevalle Barcelonalle, sillä pelejä on jäljellä enää viisi ja jokainen piste on äärimmäisen tärkeä.

Huippukunnossa oleva Barcelona on keskittynyt Mestarien liigan pettymyksen jälkeen täysillä La Ligan voittamiseen. Se on kauden nihkeän alun jälkeen aloittanut hurjan loppukirin ja viimeisistä 17 ottelustaan voittanut hurjat 15. Joukkue toivoi illan ottelun jälkeen seisovansa liigan kärkipaikalla, vaan toisin kävi.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 23. minuutilla, kun Lionel Messi vei Barcelonan johtoon kliinisen suorituksen päätteeksi. Messi löysi tarkalla syötöllään Antoine Griezmannin, joka pyörähti taitavasti Granadan puolustajan ohi ja syötti pallon eteen, josta Messi viimeisteli kauden 26. liigamaalinsa tarkasti Granadan maalivahti Aarón Escandellin ohi.

Messillä oli ensimmäisellä puoliajalla myös toinen loistopaikka kasvattaa Barcelonan johtoa, mutta Escandell oli tällä kertaa hyvin laukauksessa mukana ja onnistui torjumaan sen takakulmasta ohi.

Tauolle lähdettiin Barcelonan 1–0 johdossa, ja harva tuskin osasi odottaa, mitä toisella puoliajalla tapahtuisi.

Barcelona jatkoi toisella puolikkaalla omalle pelityylilleen uskollisena ja hallitsi palloa lähes 80 prosenttisesti. 63. peliminuutilla Granada kuitenkin tasoitti ottelun. Darwin Machís viimeisteli läpisyötöstä tarkalla laukauksella ottelun lukemiksi 1–1.

Vain muutama minuutti Granadan tasoituksen jälkeen, Barcelonan kuumana käynyt valmentaja, Ronald Koeman, passitettiin punaisella kortilla katsomoon.

Ottelun voittomaali nähtiin 78 minuutilla, kun 39-vuotias Jorge Molina puski hienosti vieraat johtoon. Barcelonalla oli lukuisia hyviä tilanteita maalintekoon, mutta palloa ei saatu Granadan maaliverkkoon Messin onnistumista lukuun ottamatta. Vieraat sen sijaan viimeistelivät maalintekoyrityksensä 100 %, sillä koko ottelun kahdesta maalia kohti kohdistuneesta laukauksestaan, Granada sai molemmat Barcelonan maalin perukoille.

Barcelonan tappion myötä kaikki La Ligan neljä kärkijoukkuetta ovat pelanneet nyt 33 ottelua. Atlético Madrid on niukasti johdossa, mutta mestaruus on kaikkea muuta kuin jaettu. Jäljellä ovat myöskin vielä ratkaisevat kärkikamppailut Barcelonan ja Atlético Madridin sekä Real Madridin ja Sevillan välillä.

Täysin sen omissa käsissä mestaruus ei Barcelonalla enää ole, vaan tappion myötä se tarvitsee pistemenetyksiä Real Madridilta mikäli se mielii mestaruutta juhlia. Jos jokin on kuitenkin varmaa niin se, että La Ligan mestaruudesta nähdään vielä tulinen taistelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga