Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Liigassa tiukka mestaruuskamppailu meneillään – Barcelonalla mahdollisuus nousta ykköseksi

Atletico Madrid mestaruuskamppailussa
AOP

Espanjan La Liigassa on meneillään tulinen taistelu mestaruudesta. Kamppailussa on mukana neljä joukkuetta, kaikkien joukkueiden ollessa kolmen pisteen sisällä toisistaan. Pelejä on joukkueilla yhden ottelun vähemmän pelannutta Barcelonaa lukuun ottamatta viisi kappaletta jäljellä. Tällä hetkellä ykkössijaa pitää Atlético Madrid 73 pisteellä, kakkossijalla majailee Barcelona 71 pisteellä, kolmossijalta löytyy Real Madrid myös 71 pisteellä sekä kamppailussa mukana on myös neljännellä sijalla oleva Sevilla 70 pisteellä.

Muut mestaruuskamppailussa jäljellä olevat joukkueet ovat pelanneet 33 peliä, kun taas Barcelonalla niitä on kertynyt 32. Jos Barcelona voittaa tämän jäljellä olevan pelin, tarkoittaisi se katalonialaisseuran nousua sarjan piikkipaikalle. Barcelonan seuraava peli on Granadaa vastaan 29.4. torstaina 20.00 Suomen aikaa.

Atlético Madrid menetti sunnuntaina tärkeät pisteet hävitessään Athletic Bilbaolle lukemin 2-1. Seuraava peli Atléticolla on 1.5. Lauantaina 17.15 Suomen aikaa. Toisen madridilaisseuran Real Madridin lauantain peli päättyi lukemiin 0-0 Getafea vastaan. Madridiin ei siis paljoa menestystä tullut menneeltä kierrokselta. Real Madrid pelaa seuraavan ottelunsa huomenna Chelseaa vastaan Mestarien Liigassa, mutta La Liigassa seuraava ottelu pelataan 1.5. lauantaina 22.00 Suomen aikaa.

Sevilla – mestaruuskamppailun musta hevonen

Sevillassa ei uskottu, että he olisivat kauden lopussa taistelemassa mestaruudesta. Sunnuntaina Sevilla nappasi täydet kolme pistettä, ja seuraavan ottelun he pelaavat 3.5. maanantaina Athletic Bilbaota vastaan.

Ratkaisevimmat pelit loppukauden otteluohjelmasta ovat varmasti 8.5. pelattava Atlético Madrid – Barcelona sekä 9.5. pelattava Sevilla – Real Madrid. Jokaisella seuralla on mahdollisuudet mestaruuteen, mutta millä joukkueella kestää pää?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga