Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

La Ligan mestaruustaisto kiihtyy – Atletico Madrid askeleen lähempänä mestaruutta

La Ligan mestaruustaisto kiihtyy – Atletico Madrid askeleen lähempänä mestaruutta
AOP

La Ligassa käydään mestaruuden kannalta ratkaisevia otteluita tällä hetkellä. Kautta on enää muutama kierros jäljellä ja mestaruuskamppailu pitää meidät varpaillaan. Aiemmin tällä viikolla Barcelona menetti mahdollisuutensa nousta sarjataulukossa kärkeen, kun se hävisi kotonaan Granadalle 1-2.

Lauantai-iltana liigan kärkipaikkaa pitävä Atletico Madrid sekä sarjan kakkonen Real Madrid pelasivat 34. ottelunsa. Atletico päihitti lopulta jännittävien käänteiden jälkeen vieraissa Elche CF:n 1-0. Vieraat juhlivat ensimmäistä osumaa jo 17. minuutilla, mutta liian aikaisin. Luis Suarez oli kerennyt niukasti paitsion puolelle ja maali hylättiin lopulta. Vain hetkeä myöhemmin Atletico osui uudestaan. Marcos Llorenten kova laukas otti kimmokkeen Elchen puolustajan kädestä ja kimposi lopulta maaliin. Tällä kertaa maali hyväksyttiin ja tauolle lähdettiin Atleticon 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika mentiin tasaisissa tunnelmissa. Elchen paras maalintekoyritys nähtiin 85. peliminuutilla, kun kulmapotkun jälkitilanteessa Antonio Barragán pääsi yrittämään maalintekoa vitosen boxin sisällä, mutta laukoi pallon Atletico maalin yli.

Pelin viimeisellä varsinaisella peliminuutilla Elche sai vielä viimeisen mahdollisuuden – vapaapotkusta pallo osuu Atleticon Llorenten käteen ja pallo viedään yhteentoista metriin. Isäntien epäonneksi Fidel Chavesin yritys osuu kuitenkin tolppaan ja Atletico selviää kuin selviääkin voittajana ja pitää sarjan kärkipaikkansa.

Real Madrid puolestaan kohtasi kotonaan lauantai-iltana CA Osasunan. Ensimmäinen puoliaika mentiin maalittomasti, vaikka hyville paikoille pääsi kumpikin joukkue. Osasuna kävi ensimmäisen puoliajan puolivälissä lähellä, kun Manuel Sánchezin laukaus lähes nollakulmasta oli yllättää Real Madridin maalivahti Thibaut Courtoisin. Toisessa päässä puolestaan Osasunan maalivahti Sergio Herrera venyi muutaman minuutin sisällä useaan loistotorjuntaan ja onnistui pitämään maalinsa puhtaana puoliajan loppuun asti.

Toisella puoliajalla Real Madrid hyödynsi paremmin paikkansa. 76. minuutilla Éder Militao puski isännät kulmapotkusta johtoon. Vain hetkeä myöhemmin Casemiro kasvatti Los Blancosin johtoa hieman onnekkaasti Benzeman läpisyötöstä. Maali jäi ottelun viimeiseksi ja näin Real Madrid nappasi kolme pistettä loppulukemin 2-0 ja kasvatti liigan pistepottinsa 74:ään.

Ensi viikolla kannattaa ehdottomasti asettautua ruutujen ääreen, kun luvassa on La Ligan kärkikamppailut Barcelonan ja Atletico Madridin välillä lauantaina 8.5 sekä Real Madridin ja Sevillan välillä sunnuntaina 9.5. Lienee sanomattakin selvää, että mikäli mikään kärkijoukkueista haluaa liigan viedä nimiinsä, täytyy ensi viikon kamppailuista napata kolme pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga